• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Utisci o Cafe-u
Zao mi je sto nisam bila sinoc, pa kasnim sa komentarom, ali moram ovo da kazem:
@smuk “Ja nisam bio žrtva ni jedne sirovine, niti ću biti, jer sa sirovinom treba umeti. A ko ne ume neka ide.” Ne slazem se. Ne umem sa sirovinama niti imam nameru da ucim, ne idem tamo gde bih mogla da naidjem na “sirovine”. Pravila foruma su tu da me zastite, ako se ne postuju, odoh i ja.
“To je vaša interna zajebancija…” Ocigledno nije, evo -Quince se javila da je takodje bila zrtva, a 2xOlja je takodje nestala, pitam se gde je.
@elajza “Nemoj se nasaliti…” Sala bi trebalo da je smesna. Ovo sto je radio izbaceni clan nije, ni najmanje, vec je odvratno - i protivno pravilima foruma.
 
Citiraj
(20.02.2015 12:55)elajza Piše: .e sad , pošto ni Evdža nije baš Evdža (dokazano, ja videla) verovatno je pod nekim od "svojih" naloga. Višestruka ličnost.

Ako mislite da je neko od članova u Cafe-u "podvojena" ličnost, onda napišite ko je u pitanju. Samo ako ste sigurni, bez nagadjanja. Mada vidim na koga sumnjate.
"I think this is the beginning of a beautiful friendship"
 
Citiraj
E ovo je već iznošenje stavova kako treba. Moram da pohvalim Deallu za tekst. Ne mora nečiji stav da ti se sviđa, ne mora čak ni neka osoba da ti odgovara, možeš sve to i javno reći i opet nema ljutnje. Rekao je svoje na kulturan način, bez ikakvog vređanja druge strane i uz puno uvažavanje dostojanstva druge strane.
Lako je reći - ignoriši, nisam ja u pitanju, zakon jačeg, ionako se ni meni nije sviđao/la... Baš zato što je to tako lako reći i živimo u državi u kojoj živimo, na način koji živimo. I pri tom se čudimo što nema nikog kada nam zatreba pomoć. Pa bio bi red da se to počne menjati na bolje. Ne moramo dizati revolucije, dovoljno je da, kad god možeš, učiniš neku pristojnu stvar pa će stvari krenuti nabolje.

@ Bitter - nemoj sada da mi odeš u romantičare, biće mi dosadno da budem jedini mračnjak u Cafeu :)
... Doduše, možda si i ti čuo za Deallinu polnu dilemu pa mu zato sada pišeš pesme ? :lol:

@ Jugana Olja*2 još glumi Rudolfa :) Za one koji ne veruju u Deda Mraza - bolesna je.
 
Citiraj
(20.02.2015 13:58)Guti1 Piše:
(20.02.2015 12:55)elajza Piše: .e sad , pošto ni Evdža nije baš Evdža (dokazano, ja videla) verovatno je pod nekim od "svojih" naloga. Višestruka ličnost.

Ako mislite da je neko od članova u Cafe-u "podvojena" ličnost, onda napišite ko je u pitanju. Samo ako ste sigurni, bez nagadjanja. Mada vidim na koga sumnjate.


Ja sam napisala EVDŽA!!!! Ja ne mislim, ja znam :kafa:
I ne da je podvojena ličnost, taj na ovom Limundu ima ojhaha ličnosti...

Neko nas samo gleda...neko nas posmatra?
Boli briga vuka šta ovca misli o njemu!
 
Citiraj
@Blistok Hvala za info :) Nadam se da ce brzo ozdraviti.
 
Citiraj
Eto, radi se, na sredjivanju tema  :bravo: ... novi forum: O Cafe-u
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
(20.02.2015 12:34)dealla Piše: Generalno jedino što mi smeta ali to je naš usud to su podele.Voli naš narod da se deli u svemu pa i ovde.
Ozbiljni i landare:lol:
Ne želim da pripadam nijednoj grupi.
Za mene postoje samo ljudi koji  više ili manje odgovaraju mom senzibilitetu i ništa više.
Svaki vid maltretiranja treba sankcionisati,ali ovde se ponekad javljaju i oni drugi fini načini peckanja.Što bi naš narod rekao uvijeno u oblande.To normalno nije ze sankcije ali daleko od toga da je primereno.
Kad imam neko(kako-takvo) mišljenje o nekoj temi ja ga i iznesem,ali nemogu da komentarišem nešto u šta se nerazumem.Slažem se da tema za razonodu ima mnogo i trebalo bi ih na neki način smanjiti,ali i ozbiljne teme su izmešane,duplirane i ima ih takođe mnogo.Ovo je posao za Administratore ili kao što Fox reče nek daju nekim sposobnim članovima da budu moderatori.Za skretanje na nekoj temi često su krivi članovi koji samo te teme i posećuju ili što komentarišu na dupliranim temama,ali netreba ako neko ostavi neki šaljivi komentar na nekoj oz. temi  odmah urokljivi pogledi:poke:.

@Bitter
Nisi trebao da brišeš sve komentare ali tvoji su i to poštujem.
Tvoj post u vezi kuće,gostiju i pravila u potpunosti se slažem sa tobom.
Ton tvojih komentara od kada si se vratio je malo manje gorak što je ok.
Raniji komentari nemogu da kažem da su mi svi odgovarali,ali to je moje mišljenje
Malo si u nekim komentarima leteo više,ali imao si podršku te tako je možda i razumljivo.
Od tebe može dosta da se nauči što se i videlo iz tema koje si pokrenuo i tema na kojim si komentarisao.
Ti si jedan od onih koji mi je manje legao i to je to.Ništa više ništa manje.Poštujem te kao člana naše male zajednice i kao čoveka,kao i svakog člana.


Iskreno vaš-a OzbiljnaLandara :hihi:

Uz izuzimanje "ozbiljnog landaranja", da ne odugovlačim, potpisujem dealla-in komentar, tj. saglasan sa komentarom.
 
Citiraj
Jutro nešto dosadno pa sam malo gledao po netu da vidim ko su ti Evdža ili Fridrik ... oko kojih se toliko diže frka. Nisam baš bio uspešan u tome (nije ni bitno) ali mi je nešto drugo bilo interesantno.
1. Dosta problema oko kojih se sada vodi polemika su bili aktuelni i pre 4-5 godina. Još jedan dokaz da svaka nova generacija misli da je ona izmislila toplu vodu. :)
2. Administracija je i tada davala iste odgovore. Još jedan dokaz da svaka administracija misli da nema potrebe da se izmisli topla voda :)

Zaključak - https://www.youtube.com/watch?v=AB6hMzO79RM ?
 
Citiraj
Sta se ovo desava, jel ja to nesto propustam?

Malo, malo pa vidim banovan neki clan a da nije ni dva-tri post-a napisao?! :)
 
Citiraj
(24.02.2015 11:33)Vesic1 Piše: Sta se ovo desava, jel ja to nesto propustam?

Malo, malo pa vidim banovan neki clan a da nije ni dva-tri post-a napisao?! :)

Čuj nešto:)mnoooogo propuštate kolega.

Sve su to ubačeni elementi da destabilizuju našu malu zajednicu.
Ali Čvorovići su tu takođe:D i budno motre:lol:
U potrazi za smislom. Promenjljivog uspeha. 

Dealla L/K
 
Citiraj
(24.02.2015 21:35)dealla Piše: ...
Ali Čvorovići su tu takođe:D i budno motre:lol:

A, to rade, a ja se pitam zasto ih nigde nema da odgovore na pitanja i/li daju novi problem za Najbolje resenje.
 
Citiraj
Ja mislim da je u Cafeu na delu starosna diskriminacija ! Kada ja napišem nešto u jednoj novoj temi onda se tek posle jednog dana pojavi neko da odgovori a i to administrator jer on mora. Kada mlada članica napiše nešto onda se u roku od par minuta stvore dva člana da daju odgovor.
Moram da kažem da sam iznenađen i uvretćen sa tim odnosom prema starijima. Ako se to ne bude promenilo na bolje iz protesta ću prestati da nosim pelene pa ćete tek onda videti kako mogu da ... :)
 
Citiraj
(02.03.2015 14:26)blistok Piše: Ja mislim da je u Cafeu na delu starosna diskriminacija ! Kada ja napišem nešto u jednoj novoj temi onda se tek posle jednog dana pojavi neko da odgovori a i to administrator jer on mora. Kada mlada članica napiše nešto onda se u roku od par minuta stvore dva člana da daju odgovor.
Moram da kažem da sam iznenađen i uvretćen sa tim odnosom prema starijima. Ako se to ne bude promenilo  na bolje iz protesta ću prestati da nosim pelene pa ćete tek onda videti kako mogu da ... :)

Nemoj ti da laprdaš, znaš? Znam ja na koji ti odgovor misliš, 'tico! Treba ovo žena da mi pročita pa da nagrajsam - aaaa, pa do'ćeš ti meni na pivo ovde  :@ . Uostalom otkud ti znaš da je taj član uopšte žensko, a kamo li mlado? Uostalom ja da sam video da je Gorki tu ne bih pisao jer bih znao da će on. Al' je nindža pa je nevidljiv.
Eto ti odgovor za par minuta, namćoru.  :lol:
 
Citiraj
Ja stvarno ne znam zašto ste se vas dvojica _prepoznali_ u tome ? :pravi se lud:
:lotr:
 
Citiraj
(02.03.2015 14:26)blistok Piše: Ako se to ne bude promenilo  na bolje iz protesta ću prestati da nosim pelene pa ćete tek onda videti kako mogu da ... :)
To ne Nikako.Iovako se daaaleko čuješ Stanislave :)
U potrazi za smislom. Promenjljivog uspeha. 

Dealla L/K
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)