• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Glasanje: Da li vam se vide aukcije/predmeti u ocenama?
Da
56.63%
235 56.63%
Ne
39.28%
163 39.28%
Ne znam šta je to
4.10%
17 4.10%
Ukupno 415 glasova 100%
* Vi ste glasali za ovo. [Prikaz rezultata]

Ocena teme:
  • 5 Glasova - 4.8 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li vam se vide aukcije u ocenama?
Da l' bi moglo, je li izvodljivo da može čovek, mučeni Limundovac da odredi da mu se vide ocene za ono što je kupio ili prodao. Dakle da se recimo podesi da se vidi šta je neko prodavao, ali da se ne vidi šta je kupovao. Ili obrnuto - već šta ko vole.
ooo, da li je?
 
Citiraj
Za sada ne, ne bih smela da obećam da će ovo biti prioritet u skorije vreme.
Experientia docet.
 
Citiraj
(26.08.2016 09:50)fiorellino Piše: Za sada ne, ne bih smela da obećam da će ovo biti prioritet u skorije vreme.

Uz dužno uvažavanje tvog truda i strpljenja da se s nama cimaš, ali da mi je da vidim vaš "konferens rum" i neki "blekbord" sa prioritetima i smernicama ili kakav "brejn storming sešn"...pa dao bih bar dvajs JPO - to mora da je prizor olala.  :D
Hvala lepo.  :)
 
Citiraj
:hihi:
 
Citiraj
(25.08.2016 23:11)serjoza Piše: Da l' bi moglo, je li izvodljivo da može čovek, mučeni Limundovac da odredi da mu se vide ocene za ono što je kupio ili prodao. Dakle da se recimo podesi da se vidi šta je neko prodavao, ali da se ne vidi šta je kupovao. Ili obrnuto - već šta ko vole.
ooo, da li je?

Ja bih da podržim kolegin apel, da pozdravim sve u studiju i da vidim da l' je ova inicijativa dobila prioritetniji status na sastancima radničkog saveta OUR Limundo grada i zašto nije.
Ljudi, pa Tramp je postao predsednike Amerike - sve je moguće pa i to da Limundovac odabere komentari za koje sukcije mu se vide u profilu!!! Kupljeno ili prodato. Od kupaca ili od prodavaca.
Evo, ako neko iz uprave čita da pojasnim zašto.
Recimo da čovek prodaje rezanu građu, cement i prirodno đubrivo. To ne znači da ne kupuje salvete i Hello Kitty sličice. A to pto sakuplja salvete i zdravomaco sličke ne znači da je on čovek loš prodavac prirodnog stajnjaka i rezane građe, ali ljudi koji to inače kupuju mogu da pomisle da jeste jer je pi...ca.
Recimo čovek prodaje selotejp i neku knjigu. I sad ima recimo 100 ocena. A sve za selotejp - ič za knjigu. I sad neko oće da kupi knjigu i misli se: "majka mu stara pa sigurno je ovo super knjiga kad ovaj prodaje samo to i selotejp - nije valjda samo na selotejpu napabirčio 100 ocena."
Pa ondak recimo neko prodaje...
Al' da ne ugnjavim, ako do sada niste shvatili... paaa probaću ja opet, što mi teško.
E, a što se ovom vašem prodavcu ne vidi za koje predmete je ocenjen?  :pravi se lud:
https://www.kupindo.com/Clan/Kupindo-prodavnica

Ili za one koji ne vole pokušaje humora ova opcija bi pomogla prodavcima koji imaju više istih perdmeta - potencijalni kupci bi PO KOMENTARIMA PROŠLIH KUPACA mogli da prosude o kvalitetu proizvoda!!! Beše blog nedavno da se malo šarolikije izražavamo u ocenama - ovo je na tom tragu.
 
Citiraj
@serjoza
Stanje nepromenjeno i, kao što rekoh, neće biti prioritet u narednom periodu. U toku su dorade na drugim opcijama, za bolju preglednost sajtova npr.
Experientia docet.
 
Citiraj
fiorellino, hvala.
Ali ipak...
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
 
Citiraj
Evo da ne bude da ovde zvocam svakih godinu dana da malo uranim.
Da li je moguće da se namesti tako da Limundovac bira da mu se vide samo ocene od prodavaca ili samo ocene od kupaca.
Moliću lepo.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)