• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 5 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upoznajmo Cafe tim
Dobro jutro ... Upoznajmo Cafe Mraziće ... u videu su zadaci ... i neke od asocijacija ... vidimo se kasnije ... jos jednom, srecni praznici

Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Zadatak br. 2:
Koji je admin ovaj Cafe Mrazić ?

[Slika: 23mjyiv.jpg] - [Slika: ok4h8p.jpg] - [Slika: 2qvgo6w.jpg]

asocijacija na admina  :hmm:

:pravila: Dudadunja ne moze prva pogadjati u ovom krugu !
(Na ˝sugestiju˝ admina oblacak - promenjen naziv ovog dela igre u upoznajmo Cafe Mraziće - lepse zvici  :) )
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Neponovljiva? sng:)
 
Citiraj
(05.01.2015 15:42)gevara Piše: Neponovljiva? sng:)

A sto bas Neponovljiva ? - garant zbog osmeha ? :)
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Kad mogu ja :skaceodsrece:
 
Citiraj
(05.01.2015 15:44)sasacv68 Piše:
(05.01.2015 15:42)gevara Piše: Neponovljiva? sng:)

A sto bas Neponovljiva ? - garant zbog osmeha ?  :)

... da sacekamo da nam gevara kaze sta ga je asociralo na Neponovljivu ...  :hmm:  pa da odgovorim da li je tacno ili ne
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Što ne bi članovi i administratori u istom postu objasnili šta ih je asociralo na odgovor. Ovako to ide u nedogled.
"I think this is the beginning of a beautiful friendship"
 
Citiraj
sasacv68, rekosmo da igra počinje (kad i novi dan) u 8,00 h. Od tada pa do oko 14,00 h. nije se ništa pogađalo. Ja sam sinoć na tviteru listao tvitove - neponovljive ( i samo njene i dosta dugo) koja se tamo zove ... malo drugačije, i našao sam da je na posao, sa koleginicama, nekad išla trotinetom (fotka). Čekao sam prililku da to i pogađam. Prilike nije bilo. Oko 14,00 h. tvoj post sa pitanjem, oko 14,00 h. gevara pogađa. Ja nemi posmatrač :hmm: , iznuđeno.
Nešto u tom tempu igre treba doterati (ne smanjivati neizvesnost), razmisli ..... inače, kao što u nekim postovima prethodno napisah, igrica "Cafe mrazovi" veoma, veoma zanimljiva ... kao i "upoznajmo Cafe tim" :rukovanje:
 
Citiraj
(05.01.2015 17:22)Guti1 Piše: Što ne bi članovi i administratori u istom postu objasnili šta ih je asociralo na odgovor. Ovako to ide u nedogled.

U pravu ste, korigovao sam malo to pravilo, odnosno dodao da se da i objasnjenje - ipak je igrica zabavnog karaktera:
- u odgovoru treba navesti nick admina i kratko objasnjenje sta vas je asociralo bas na taj odgovor, ili neki saljivi komentar na izgled ili dodatnu asocijaciju na Cafe Mrazića,

(05.01.2015 18:11)pezzys Piše: sasacv68, rekosmo da igra počinje (kad i novi dan) u 8,00 h. Od tada pa do oko 14,00 h. nije se ništa pogađalo. Ja sam sinoć na tviteru listao tvitove - neponovljive ( i samo njene i dosta dugo) koja se tamo zove ... malo drugačije, i našao sam da je na posao, sa koleginicama, nekad išla trotinetom (fotka). Čekao sam prililku da to i pogađam. Prilike nije bilo. Oko 14,00 h. tvoj post sa pitanjem, oko 14,00 h. gevara pogađa. Ja nemi posmatrač :hmm: , iznuđeno.
Nešto u tom tempu igre treba doterati (ne smanjivati neizvesnost), razmisli ..... inače, kao što u nekim postovima prethodno napisah, igrica "Cafe mrazovi" veoma, veoma zanimljiva ... kao i "upoznajmo Cafe tim"  :rukovanje:

- dan u Cafeu, u ovoj igrici pocinje u 08:00 – naravno uz prvu kaficu, - tako pise u pravilima, ne kaze se da igrica pocinje u 08:00!
> to se, jos od prvog ciklusa igre odnosilo na situaciju: da ako se u toku Cafe dana ne pogodi zadatak, da clanovi sutra od 08:00 - odnosno, narednog Cafe dana, mogu ponovo pogadjati u istom krugu (istog admina - a sada istog Cafe Mrazica, ako se ne pogodi ranije),
> imao sam neke obaveze u toku prepodneva, pa se to oduzilo ... tako da se svima izvinjavam, zbog ˝velike  rupe˝ izmedju zadataka, pokusacu da se bolje organizujem, ili u skladu sa obavezama, bar najavim kada ce biti postavljen sledeci zadatak  :)  Svakako nije bilo namere da se favorizuju neki ucesnici, igrom slucaja je ispalo tako - u trenutku objave novog zadatka je bilo aktivno cak 8 admina ?!, a naravno, verujte, ni oni nemaju pojma koji admin je koji Cafe Mrazic - mogu samo nagadjati - odgovore znam samo ja.

Sledeci zadatak objavljujem veceras oko 20:30h  :cool:
(ako nam gevara kaze sta ga je asociralo na Neponovlju do tada - reko je - ako ne necemo ga cekati - obzirom da je  pogodio - a ja cu objaviti sve asocijacije za Neponovljivu)
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Drugi zadatak je bio lakši od prvog.Barem meni.Šteta što nisam imao priliku da pogađam:(
 
Citiraj
sasacv68 :) Ma ni slučajno nisam pomislio da je pitanje postavljeno "namenski": tome i tome ... pa da on pogodi. Ni pod Razno! :)
Razumeo si me, vidim to iz tvog komentara: " ... imao sam neke obaveze u toku prepodneva, pa se to oduzilo ... tako da se svima izvinjavam, zbog ˝velike rupe˝ izmedju zadataka, pokusacu da se bolje organizujem, ili u skladu sa obavezama, bar najavim kada ce biti postavljen sledeci zadatak ..."
sasacv68 You are the champion
 
Citiraj
(05.01.2015 15:42)gevara Piše: Neponovljiva? sng:)

[Slika: ok4h8p.jpg] [Slika: 2m64opx.jpg]  :bravo:  gevara +1 ... odalo je kapče ... predpodstavljam :hmm:  [Slika: vz5g6.png]

Prva slicka je bila asocijacija da vozi trotinet, (KIA picanto)  - sta se vozi na limundu (http://cafe.limundo.com/thread-272-post-...ml#pid9188), a ostale slicice bi bile:

[Slika: fbfa6s.jpg] [Slika: n18nbb.jpg] [Slika: 1rq4qu.jpg]

Jer je ˝Sasvim slučajno matematičarka˝, Izvrsni direktor na Limundu, a jedna od omiljenih destinacija joj je Bled (http://cafe.limundo.com/thread-183-post-...ml#pid4803)

Sledeci zadatak objavljujem veceras oko 20:30h  :cool:
a dotle
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
A sad nesto tesko, a zabavno - mislim ...
Zadatak br. 3:
Koji je admin ovaj Cafe Mrazić ?

[Slika: 23mjyiv.jpg] - [Slika: 2pseezb.jpg] - [Slika: 2pqt9on.jpg]


asocijacija na admina  :hmm:

:pravila: gevara ne moze prvi pogadjati u ovom krugu !

u odgovoru treba navesti nick admina i kratko objasnjenje sta vas je asociralo bas na taj odgovor, ili neki saljivi komentar na izgled i dodatnu asocijaciju na Cafe Mrazića, obzirom da je igrica zabavnog karaktera
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
Dudadunja? :hihi:
Do kraja života upoznavaću ljude a nikad ih upoznati neću, uvek će me zbunjivati neobjašnjivošću postupaka.
 
Citiraj
(05.01.2015 21:37)Ssvettlana Piše: Dudadunja?   :hihi:

:pravila: u odgovoru treba navesti nick admina i kratko objasnjenje sta vas je asociralo bas na taj odgovor, ili neki saljivi komentar na izgled i dodatnu asocijaciju na Cafe Mrazića, obzirom da je igrica zabavnog karaktera

tako da ovaj pokusaj ne razmatramo, osim ako ne dodate i neki komentar zasto bi to bila Dudadunja
(ne znam, npr. zato sto ima lep osmeh, zasto sto šije, zato sto meri ....  :)
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 5 Gost(a)