• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 6 Glasova - 4.33 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clanovi sa puno negativnih ocena.
#1
Upravo se zavrsila jedna od mojih aukcija, a pobednik je clan koji ima 6 negativnih ocena i to od 5 razlicitih clanova.:facepalm:
Pitam se, zasto je on uopste i dalje clan s obzirom na toliki broj negativnih ocena i kako ja sad, da mu posaljem paket, kad je velika verovatnoca, da ga nece primiti. :-/
Ako odbijem da mu posaljem, mogu da dobijem negativnu, a ako mu posaljem, a on ne prihvati posiljku, platicu duplu postarinu. :hmm:
Pisao sam Limundo timu i objasnio sam, da je najbolje, da mu ne saljem paket, pre uplate, bez obzira, sto sam na aukciji naveo placanje pouzecem, ali da pristajem, da mu posaljem, ako ce Limundo da mi refundira postarinu, a siguran sam da nece, jer su oni sebe potpuno zastitili. :pravila:
ovaj clan ima 29 pozitivnih i 6 negativnih, znaci svaka 5-ta ocena mu je negativna. Nekad su sa 3 negativne izbacivali, a sad se ovde i sa 6, a vidjao sam i vise negativnih i dalje trguje. :dislike:
predlazem Limundu, da, ako vec ne zele da izbacuju takve kupce-prodavce, jer ne zele da smanje broj clanova, bar omoguce, nama prodavcima, da se zastitimo, na taj nacin , sto cemo traziti uplatu unapred
 
#2
Ista stvar i kod mene, osim sto ja imam dva clana, jedan sa 6 negativnih, drugi sa cak 8.
 
#3
[Slika: theforeigner.jpg]
 
#4
Večita klackalica između sigurnosti i promamljivosti ponude za kupce. :)
Ne stavljaj pouzeće u način slanja, a u tekstu napiši da je moguće, ali samo pod uslovom da kupac nema ni jednu negativnu ocenu. Tako se štitiš formalno, a možeš posle poslati kome hoćeš ako proceniš da je od poverenja.
Na primer
 
#5
Srećno, narode! Ja se naježim kad vidim takve članove kod sebe.....
 
#6
Što se tiče negativnih ocena posmatra se više stvari: kada je dobio negativne, koliko negativnih je u pitanju, koliko od tih su jedinstvene, koji su razlozi negativnih ocena, da li su opravdane, kakve su ostale ocene i tako dalje.
Slobodno nam možete takve članove prijaviti putem Kontakt strane kako bismo izvršili potrebne provere.
 
#7
Nemojte da ste paranoični, pa ima i 17 pozitivnih...
 
#8
(08.12.2014 13:06)Dudadunja Piše: Slobodno nam možete takve članove prijaviti putem Kontakt strane kako bismo izvršili potrebne provere.

Hajde da se držimo ovoga. Cafe nije mesto za ovakve prijave. Takve stvari prijavljujte putem Kontakt strane. Ovde delimo iskustva, savete, družimo se ...
 
#9
@Dudadunja
Znaci nema cak ni malog malecnog ogovaranja? :(
 
#10
[Slika: theforeigner.jpg]
 
#11
Pozdrav Gorkom!!! Da li si znao da ima aktivnih clanova sa 109 negativnih ocena??? Da li si znao da ne zatvaraju naloge i kada im prezentujes da su podaci prodavca lazni, drugo ime, druga adresa, telefon na koji se javlja neko 50 km od mesta gde je clan prijavljen i da nema pojma o cemu se radi??? Da li si znao da u Srbiji postoje sela sa manje kuca nego sto imaju prodavaca kompjutera i tehnike??

da li znas da ima aktivan clan sa 65 pozitivnih i 21 negativnom ocenom, sve negativne dobijene u poslednji 5 meseci i to od 19 razlicitih clanova??? Ne vredi ih prijavljivati preko KONTAKT strane, jer i dalje su aktivni i nista se ne preduzima.
 
#12
(08.12.2014 13:49)the_quince Piše: @Dudadunja
Znaci nema cak ni malog malecnog ogovaranja? :(

Nema...i ovde cenzura...
Ne vredi :)
 
#13
[Slika: theforeigner.jpg]
 
#14
Ovo da neko ima 109 negativnih, mi je toliko neverovatno, da u to ne verujem! Ako je ovo istina, sto bi se ja trudio i nervirao, ako i dobijem neku crvenu ocenu?

I evo odgovora na pitanje, zasto clan i dalje posluje i da li ce Limundo, da mi refundira postarinu.
Zanima me, sta se misli, pod dodatnom proverom i sta god da je, sta ja imam od toga.
Nisam dobio odgovor, zasto i dalje trguje ovde i da li ce mi Limundo platiti postarinu u slucaju povratka posiljke.
Ovom porukom mi se jasno daje do znanja, da trebam da mu posaljem, pa sta mi bog da i jos me navode, kako da se sluzim cakama, a to je da ja platim postarinu, a ne znam, zasto bi ja to cinio!?

Hvala na poslatoj poruci!
S obzriom na to da je član aktivan na sajtu, tj. nismo
ga suspendovali svakako bi bilo poželjno da obavite saradnju.
Član će biti dodatno proveren.

Postoji caka izbegavanja duple poštarine koju su članovi napisali.
Možete pročitati na sledećem linku i dati svoj komentar:
Kliknite ovde
 
#15
Na poruku Limundo tima možete odgovoriti i postaviti pitanja u vezi sa njom sa strane Moj Limundo > Poruke. Na Cafe-u možemo da pričamo o pravilima uopšteno, za sve konkretne sporove potrebno je obratiti nam se putem Limundo poruka.
 
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)