• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 4 Glasova - 4.75 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlozi i ideje za Limundo Cafe
#46
@msjevtic
Morate prvo izbarati neku od tema ili foruma za pracenje, gore desno "+".
Na taj nacin mozete dobijati obavestenja o novim postovima u okviru izbarane teme ili foruma.
Nisam siguran da li je moguce sortirati teme po neprocitanim temama, neko ce vec reci ako jeste...
Vise opcija za podesavanje prikaza foruma imate u podesavanjima profila, na linku:
http://cafe.limundo.com/usercp.php?action=options

Inace, nevezano za pitanje o temema, sad sam slucajno pogledao svoj profil na cafeu I ne svidja mi se ono sto sam tamo video.
"Neko" je u medjuvremenu dodao opciju datum rodjenja I to bi bilo lepo da nije automatski I oznaceno javno.
Trebali ste negde obavestiti o tim promenama clanove ili kao sto je I uobicajeno da se takvi podaci automatski ne vide, osim ako clan drugacije ne izabere.
 
Citiraj
#47
Polje Datum rođenja je neobavezno polje, vi ovaj podatak možete uneti ili ne. Znači podešavate kako vi želite :-)
 
Citiraj
#48
(28.11.2014 12:50)Dudadunja Piše: Polje Datum rođenja je neobavezno polje, vi ovaj podatak možete uneti ili ne. Znači podešavate kako vi želite :-)
u mom profilu je bio oznacen javno, a ja ga nisam oznacio...
 
Citiraj
#49
Gevara, nisam znao gde da otvorim temu, ali evo ovde.

Moze li nekako da se u odeljku Druženje, i samo druženje, otovri jedan folder Igrice i ubace se ove igrice sto sam napravio, posto zaista imam mnogo igrica da ubacim.
Evo postova koji trebaju da se ubace:
Kaladont, GIGADONT (ime, film, g.pojam, 3 slova), Asocijacije, Azbuka zanimanja, Književna dela po azbučnom redu, Poslednje slovo, LINIJA, Од 0 до 1000, Brojanje rimskim brojevima, 5-oslovna reč (bez samoglasnika na kraju), Azbuka reci koje se zavrsavaju na "IJA", Azbuka jela i pica

Evo za sad ima 12 igrica, a bice ih jos. Predlazem da se otvori folder IGRICE i da se sve ovo ubaci unutra i tu su samo igrice za forum
 
Citiraj
#50
Moze li se u Limundo kafeu ubaciti opcija "idi na stranu" ? Kao sto je to slucaj na Kupindu. Neke teme imaju veliki broj stranica, a vi hocete da odaberete odredjenu.
"I think this is the beginning of a beautiful friendship"
 
Citiraj
#51
Mislim da treba igre iskljuciti iz brojanjanpostova na forumu. Iskljucivo jer imambosecaj da ima ko se igra, a ima ko nabija brojku kako bi profil delovao ubedljiviji.
 
Citiraj
#52
(29.11.2014 18:44)xzy Piše: Mislim da treba igre iskljuciti iz brojanjanpostova na forumu. Iskljucivo jer imambosecaj da ima ko se igra, a ima ko nabija brojku kako bi profil delovao ubedljiviji.

Ja ne marim za broj postova, ali uz dužno poštovanje svima koji vole da se igraju ja želim da vidim ostale teme, a uglavnom su poslednji postovi većinom igre. Pa pitam da li ima neka caka da je te teme i podforume sa igricama nekako kako bih rekao - ignorišem - kao što mogu na Limundu da ne vidim oglase iz filatelije na primer?
 
Citiraj
#53
Otvorite glavnu stranicu http://cafe.limundo.com/
I ne otvarajte podforum ''Druzenje'' .
 
Citiraj
#54
(29.11.2014 20:16)Vesic1 Piše: Otvorite glavnu stranicu http://cafe.limundo.com/
I ne otvarajte podforum ''Druzenje'' .

Ma razumem to, nisam baš potpuno nov na forumima, ali imam naviku da na blic pogledam naslovnu stranu i pogledam nove postove sa desne strane, a tu su uglavnom te igre. Kažem - nemam ništa protiv ako je to nekom zanimljivo, ali meni su zanimljive teme o unapređenju Limunda - ništa drugo.
 
Citiraj
#55
Uglavnom se slazem sa iznetim, vezano za igrice. Svakako po meni ne moraju biti u gro pranu i prve na udaru - no mozda je Limundu prioritet Druzenje, a ne ozbiljnije teme ?

A sad, ono sto sam hteo.
gevara:
Članovi tražili i napravljeno je da u boxu "Poslednje aktivnosti" link vodi ka poslednjem komentaru.

Ovo je ok, ali bih predlozio:
Ako je izvodljivo, a verujem da jeste (vidjao sam kod drugih foruma) - mislim da bi linkovi u okviru glavnih tema odnosno link ˝Idi na poslednju poruku˝ trebalo da vodi ka poslednjem procitanom komentaru, odnosno komentarima koje nismo procitali ili par poslednjih komentara - odnosno da se link zove ˝Pogledaj zadnje komentare˝ i vodi ka njima. Dakle, ako bih mogao da nastavim odande, odakle sam kliknuo Označi ceo forum kao pročitan, a ne od poslednjeg komentara.

Nije me bilo danas na forumu neko vreme, pa sam svaku temu morao da izvrtim na gore da bih video, sta sam propustio...
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
Citiraj
#56
Naravno da nije u prvom planu. I ostali predlozi su na mestu. Nego odem na najnovijebteme i sve neke igre. A da su bar neke nego brojanje, nabrajanja po azbucnom redu i sl? Ok kome je zanimljivo...
 
Citiraj
#57
(28.11.2014 17:26)Guti1 Piše: Moze li se u Limundo kafeu  ubaciti opcija "idi na stranu" ? Kao sto je to slucaj na Kupindu. Neke teme imaju veliki broj stranica, a vi  hocete da odaberete odredjenu.


pa na dnu svake strane imate brojeve strana po tom postu i kliknete na koju stranu hocete..
 
Citiraj
#58
Možete tako nešto da pratite preko ovog linka:
http://cafe.limundo.com/search.php?actio...1fbec6a24d
a možete i preko opcija "Praćenje Teme"
 
Citiraj
#59
Znam da je vise njih pisalo, ali evo da se pridruzim: grupisite igrice, stvarno je tesko pratiti nove komentare, stalno sve moram da listam, jer su mi u novim komentarima samo igrice. Nemam nista protiv njih i sama ucestvujem, ali...
 
Citiraj
#60
(03.12.2014 01:11)Ssvettlana Piše: Znam da je vise njih pisalo, ali evo da se pridruzim: grupisite igrice, stvarno je tesko pratiti nove komentare, stalno sve moram da listam, jer su mi u novim komentarima samo igrice. Nemam nista protiv njih i sama ucestvujem, ali...

Amin!
Doduše ja ne učetvujem, ali... Pravi se lud
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)