• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 3 Glasova - 4.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dozvoljeno i nedozvoljeno.
#61
[Slika: theforeigner.jpg]
 
#62
Melodi,
"slike sa logom drugog sajta" nisu zabranjene? Hvala ti na tom odgovoru, iskoristicu to tumacenje. :thumbsup: :bravo: :klanjam se:
 
#63
Ukoliko me secanje ne vara, na starom cafeu se nije smelo ni pisati u komentarima o slicnim ˝drugim sajtovima˝, ali ovo je novi Cafe...
Koja je vasa DUZiNA GAZiSTA? By sasacv68
 
#64
(16.12.2014 14:20)goran2485 Piše: Melodi,
"slike sa logom drugog sajta" nisu zabranjene? Hvala ti na tom odgovoru, iskoristicu to tumacenje. :thumbsup:  :bravo:  :klanjam se:

Kao što rekoh, gleda se namera. Nismo tu da bismo maltretirali članove koji nešto uradi ne razmišljajući, ali ne treba zloupotrebljavati našu dobru volju.
 
#65
Zato se obavesti clan , ne kaznjava . Nije lepo biti kaznjen za neznanje ili ako nesto nerazumes . Deativiraju mu se svi predmeti , pa nek on pregleda a ne clanovi da jure stotine predmeta . Ne obrisu , samo deaktiviraju .
Ali jeste mislim problem ako se ovaj sajt napuni fotografijama sa KP logom . Bar moje misljenje , dosta nas da je htelo radil bi tamo . Sem toga narod nije glup pa da nezna da pogleda tamo za telefon . To je moje misljenje bar .
 
#66
[Slika: theforeigner.jpg]
 
#67
da li znate sta se ovde prodaje? 1 ili 23 posude? Limundo > Kupite > Kolekcionarstvo > Ostalo > 23 posuda sa zigom
 
#68
Prodavac kaze ''licitirate ono sto je na fotografiji i bas to dobijate kupovinom'' .
Na fotografiji je samo jedna posuda, tako da ja mislim da se dobija jedna za izlicitiranu cenu, a ako zelite mozete kupiti i sve, izlicitirana cena * 23.
Ovo nije dozvoljeno, smatra se kao reklama da se prodaje jedan komad, a naglasi se da ih ima 23.
 
#69
(16.12.2014 13:05)Melodi Piše: Slažem se, mora da se gleda da li postoji namera da se zaobiđu pravila. Kupindo tim će zatvoriti sporne predmete, samo vas molim za malo strpljenja.

Po tim istim pravilima postojij i kažnjavanje samo što opet Lt to tumači po svom nahođenju :hmm: kao i ovo pa ako taj ili neki drugi član ima više prijava zbog tih zloupotreba ja nisam do sada uočio njohovo blokiranje ili suspenziju već im je omogućeno da i dalje budu članovi Limunda/Kupinda :facepalm:
 
#70
Šokiran 
Pozdrav svima...Mene zanima da li je moguce da je dozvoljeno obeleziti proizvodjaca kao jednog od najtrazenijih dok je zapravo proizvodjac Hungshi i tome slicno...
Konkretan primer: Selektujem da vidim sve samo Zara...Ulazim na aukciju ...Vidim slike, slikana etiketa ne pise nigde Zara, ali zato je gospodja napisalala ,nakon standardnog opisa, STAVILA SAM DA SU ZARA RADI LAKSE PRETRAGE :)
Po kom osnovu je ovo regularno?
Hvala
 
#71
Da li mogu da vas zamolim da nam spornu aukciju prijavite putem sajta? Hvala unapred.
 
#72
(19.12.2014 12:11)valerimaric Piše: Pozdrav svima...Mene zanima da li je moguce da je dozvoljeno obeleziti proizvodjaca kao jednog od najtrazenijih dok je zapravo proizvodjac Hungshi i tome slicno...
Konkretan primer: Selektujem da vidim sve samo Zara...Ulazim na aukciju ...Vidim slike, slikana etiketa ne pise nigde Zara, ali zato je gospodja napisalala ,nakon standardnog opisa, STAVILA SAM DA SU ZARA RADI LAKSE PRETRAGE :)
Po kom osnovu je ovo regularno?
Hvala
Ima mali milion aukcija gde pri dnu opisa piše: "Pogledajte moje ostale predmete Zara, Mango, H&M (i nabrojani ostali najtraženiji pojmovi iz kategorije odeće)" - zanima me da li je i ovo regularno jer su ti pojmovi očigledno navedeni da bi se predmeti pojavljivali u pretrazi?
 
#73
Yup! Ima primera gde prodavac navodi još 20-30 svojih predmeta pod punim naslovom koji veze nemaju sa traženim. Tražiš lak za kosu nađeš kotao za rakiju na primer.
 
#74
Ovako jedan TOP prodavac stavlja uslov za kupovinu:"USLOVI PRODAJE 30% AVANS A OSTATAK PRE PREUZIMANJA.
PREUZIMANJE ISKLJUČIVO LIČNO.
ROK ISPORUKE DO TRIDESET DANA OD PRIJEMA AVANSA."
Izgleda da je njima sve dozvoljeno
 
#75
[Slika: theforeigner.jpg]
 
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 4 Gost(a)