• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 11 Glasova - 4.45 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlozi i ideje za Limundo.com
Updateovan je browser, na Android sistemu 8.1.0 i donekle imam 2 do 3 sekunde da izaberem neku opciju, dok na 4.2.0 odmah ucita novu aukciju.

A recite mi da li postoji mogucnost da vratite aukcije koje isticu na pocetnu stranu umesto preporucenih aukcija?
 
Citiraj
Obuca pa zenska obuca pa sandale

da li moze neko da nadje teget boju?

U bojama za neke kategorije fali TEGET I DALJE
Citaj izmedju tastera, tako kucam.
 
Citiraj
sto se tice novog izgleda U/NOS NOVE AUKCIJE
Polje za nalsov MALO -
Polje za opis MALO

PRIMENI SABLON nema opciju za cenu i duzinu trajanja aukcije

PRIKAza upload slika MALO
Ali zato polja za jedan klik na VELIKO - stanje predmeta , nacin placanja, nacin slanja, ...

No lepo je sto je objasnjeno pocetnicima kako da unesu predmet, korak po korak.

Meni je ovakav unos nepregledan.
Citaj izmedju tastera, tako kucam.
 
Citiraj
Polje za opis treba da je na sredini

Jeste lepo ovako deluje, posloženo ali polje za opis je najvažniji deo, dodavanje slika je dobro, samo još polje za opis .. ne levo gore, nego na sredini negde, daleko je ovako, to je super za one što napišu - Slike sve govore a stave jednu sliku

A iznad njega tool za editovanje teksta :)

Još kada bi Limundo snimao šta upisujemo, slike koje dodajemo pa da ne mora sve ponovo kada dodje do nekog peha i greške

Imala sam poriv da to napišem u kafeu, to polje za opis, brže i lakše će biti prodavcima ako je na sredini

Inače, extra su ove novine i uredjivanje sajta, tooo se traži!

 
Citiraj
Meni je malo nepregledan unos, čini mi se da je Olja.Olja u pravu da opis treba da bude nekako u sredini a i polje naslova da bude vidljivije i veće.
A kad se ponavlja aukcija, ona ostaje aukcija, ne može da se pretvori u "fiksnu cenu". Možda bi to trebalo dodati, da kad se ponovi a pre nego što krene ponovo, kad je moguće unositi izmene da se eventualno prebaci na fiksnu cenu
 
Citiraj
Da li je moguće isključiti poruke na samom Limundu podsetnik o isticanju aukcija koje se prate? Već dobijam email sa istim obaveštenjem tako da je ova poruka beskorisna.
Ili drugi predlog ako se već šalje da po isteku aukcije se samoobriše iz inboxa jer istekom aukcije gubi svaki smisao, a predmet koji sam pratio je i dalje u listi želja, mogu uvek da ga pogledam.
 
Citiraj
Možete naravno isključiti. U delu Moj Limundo >> Moji podaci odštiklirajte kvadratić ispod opcije "Obavesti me Limundo porukom" i nakon toga samo idite na Zapamti da bi se izmena sačuvala.
 
 
Citiraj
Već dve godine imam štriklirano praćenje aukcija (mobilni telefoni), uredno sam obnavljala na 6 mjeseci.

Neki dan, nakon isteka 6 meseci obnovila sam to praćenje i počeli su na mail da mi stižu PREDMETI, a ti PREDMETI više nisu mobilni telefoni nego hrpa smeća (odeća, obuća, baštenske makaze, stona lampa, kućica za barbiku, sve sa slike za 300 din, obucite se od glave do pete za 2500) u kojoj se nađe jedan ili dva mobilna.

Može li se ikako ovo praćenje doterati da bude kao ranije, da kad štrikliram MOBILNI TELEFONI to stvarno bude to?
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Zamoliću vas samo za pojašnjenje da li je u pitanju Podsetnik ili pratite nove aukcije u kategoriji mobilni telefoni koju ste označili u delu Moj Limundo>>Moji Podaci? Rekao bih da je druga opcija u pitanju na osnovu vaše poruke, ali samo da potvrdimo.
 
Citiraj
Ovako je bilo unazad dve godine:

Zdravo 1halogen,

u poslednjih 24 sata su pokrenute sledece aukcije u kategorijama
koje vas zanimaju:


Ovako je zadnjih par dana:

Pozdrav,

Na osnovu upita za pretragu
za koji ste aktivirali podsetnik u poslednja 24 časa su se pojavili predmeti:


Ako negde grešim uputite me kako da popravim to pa da mi izlaze samo informacije o mobilnim telefonma kao pre.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Pokušajte da u delu Moj Limundo>>Moji Podaci>>Obavesti me na e-mail prvo klikom na crveni krstić poništite praćenje kategorije koju pratite i potom kliknete na polje Zapamti pri dnu stranice. Nakon toga ponovo u istom delu aktivirajte štikliranjem na polje Prati nove aukcije kategoriju Mobilni telefoni i kliknite ponovo na polje Zapamti pri dnu stranice. Potom ispratite da li će vam u narednih 48 sati stići podsetnik, pa nas obavestite ukoliko to ne bude slučaj.
 
Citiraj
Uradiću ovim redom, pa da vidimo.

Hvala.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Obavestenje za pola sata pred istek aukcije koje imam u listi zelja stize i ako sam obrisao tu aukciju iz liste zelja. Koliko sam skontao dobijao sam obavestenja za istek tih aukcija koje sam brisao taj dan kad istice. Da pozajmim mmudre reci od cenjenog kolege: jel to tako treba ili je propust? :)
 
Citiraj
(09.04.2019 00:31)SmajliNS Piše: Obavestenje za pola sata pred istek aukcije koje imam u listi zelja stize i ako sam obrisao tu aukciju iz liste zelja. Koliko sam skontao dobijao sam obavestenja za istek tih aukcija koje sam brisao taj dan kad istice. Da pozajmim mmudre reci od cenjenog kolege: jel to tako treba ili je propust? :)

to je tvoj propust što se predomišljaš prvo hoćeš da te obaveste pa nećeš pa tako bi mogao svakih sekund , hoću neću voli me ne voli me cccc

tražio si obaveštnje i stiže ti želeo ti to ili ne a čim si tražio znači želeo si , đe problem ?
 
Citiraj
Pa problem u tome da ako ode cena previsoko ili ne dobijem trazene dodatne informacije, onda obrisem iz liste jer ga ne zelim. A ako vec ne zelim, onda sto bih dobijao obavestenje za istek iste? Nema smisla :)
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)