• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 4 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemi u funkcionisanju Limundo.com
evo još jedan Bug

kada se iz fiksne cene predmet želi prebaciti da bude aukcija , koju god početnu cenu staviš kad se pokrene tj izmeni početna cena bude KO cena

recimo ja sam na sve 3 stripoteke stavio početnu cenu 40 dinara a sistem sam bez moje volje promenio u 140 ali ja sam naknadno ponovo promenio u 40 jer tako hoću

[Slika: j8kawK9.jpg]

[Slika: uZkUnrR.jpg]
 
Citiraj
(15.10.2019 18:22)LiMuBaj Piše: Otkrio i ja jedan bagić

u prodatim piše jedna cena 120 dinara  (koja je bila kupi odmah ili fiksna)

[Slika: zf1eeTd.jpg]

a u podacima kupca aukcijska cena tj. početna i krajnja koja i treba 60 dinara

lager bio 2 komada

[Slika: QYhfc70.jpg]

na ovoj aukciji postoji još jedan problem iako je kupac kupio 15.10 kod mene piše 15.11 tako da ću automatsku pozitivnu dobiti tek posle 62 dana što je protiv pravila sajta !!!
 
Citiraj
Bug 
Draga administracijo,

zbog čega ste ukinuli opciju prebacivanja sa Limunda na Kupindo?
Svi mi kojima fali :krstitelj: i drugi smajliji :D
 
Citiraj
Dobro veče, ukinuto je automatsko prebacivanja sa Limunda na Kupindu, jer sada i na Limundu možete postaviti predmet po fiksnoj ceni, ako vam to više odgovara od aukcijske prodaje. Znači možete aukciju da prebaciti na prodaju po fiksnoj ceni.
 
 
Citiraj
u prevodu mora ručno ko hoće da prebaci na kupindo, što da bude jednostavno kad može komplikovano :) , jer na kupindu mnogo bolje ide prodaja predmeta koje niko neće na Limundu zato hoćemo da prebacimo da bi se što pre prodalo, x puta sam prodao za 300-500 dinara predmete koje niko živi nije hteo na Limundu za 99 dinara ali i obrnuto niko neće na kupindu godinama a na Limundo ode za 7 dana npr kad se prebaci, zato se šara malo vamo malo tamo pa gde pre upali ....
 
Citiraj
@plavimorfo da, mogu da prebacim ali to je I dalje aukcija koja istice, dakle ne mogu da postavim da stoji kao na kupindu. nije isto, zar ne?
Svi mi kojima fali :krstitelj: i drugi smajliji :D
 
Citiraj
Fiksna prodaja na Limundu se automatski obnavlja posle 30 dana, ako vam Limundo račun nije u nedozvoljenom minusu, tako da ne mora da ističe ako pazite da redovno dopunjujete račun. Ali ni na Kupindu predmeti ne mogu da stoje ako je Limundo račun u nedozvoljenom minusu, već budu deaktivirani.
 
Citiraj
Melodi? Otkad se deaktiviraju predmeti na kupindu ako je racun u minusu? To nesto novo uvedeno??
 
Citiraj
Meni se nikada nije desilo da kada mi je racun u minusu predmeti na kupindu budu deaktivirani nesto si ti @Melodi pobrkao.
Ne zna kapitalizam, šta je to minimalizam.
 
Citiraj
(20.11.2019 00:57)SmajliNS Piše: Melodi? Otkad se deaktiviraju predmeti na kupindu ako je racun u minusu? To nesto novo uvedeno??

https://pomoc.kupindo.com/hc/sr/articles...pim-nalogu

https://pomoc.kupindo.com/hc/sr/articles...na-Kupindu

(20.11.2019 09:08)redwine Piše: Meni se nikada nije desilo da kada mi je racun u minusu predmeti na kupindu budu deaktivirani nesto si ti @Melodi pobrkao.

A kako će se tebi desiti da budeš u minusu kad nikad ništa nisi prodao na LK?
 
Citiraj
Aha, znaci posle 14 dana... Pa dobro, toliko dugo mi nije bilo u minusu nikad :) Hvala serjoza :)
 
Citiraj
ovaj novi zakon o poštanskim uslugama je otvorio prostor da se građani šikaniraju na šalteru

pardon pogrešna tema :)
 
Citiraj
(18.11.2019 21:41)plavimorfo Piše: Dobro veče, ukinuto je automatsko prebacivanja sa Limunda na Kupindu, jer sada i na Limundu možete postaviti predmet po fiksnoj ceni, ako vam to više odgovara od aukcijske prodaje. Znači možete aukciju da prebaciti na prodaju po fiksnoj ceni.

šta treba da radimo da se ponovo vrati ta opcija ?

da dubimo na glavi ? , štrajkujemo glađu ? , 100% članova je da se ponovo uvede ta opcija

ja ću svaki dan da smanjim po 10 predmeta na Limundo i ručno prebacim na kupindo a imam trenutno 1111 predmeta na Limundu i jednostavno sam prinuđen da ne prodajem više na Limundu ako se ta opcija ne vrati zašto ? pa zato što kao iskusan prodavac znam da nešto što niko Neće na Limundu i godinu dana proda se na Kupinu vrlo brzo po 100% većoj ceni i što bi onda neko sprečavao prodaju, nije proble m ni štrajk glađu samo recite ako treba ...
 
Citiraj
Kasne pojedine poruke - imejl obaveštenja o novoj poruci na Limundu. Danas mi je stigao imejl o poruci na Limundu da sam kupi opredmet per više od 3 dana.
 
Citiraj
Danas smo otklonili uzrok kašnjenja e-mailova, sve poruke dobijene posle 18h danas bi trebalo da stignu bez kašnjenja. Javite ako primetite bilo šta neobično. :)
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 12 Gost(a)