• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 2 Glasova - 4.5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vikend besplatnog postavljanja aukcija na Limundu
#1
Lepe vesti!

Akcija besplatnog postavljanja aukcija počinje
u petak 12. decembra u 12h (podne) i traje 3 dana,
do ponedeljka 15. decembra u 12h (podne)

To znači da ćete u tom periodu moći da postavite aukciju na Limundu sa bilo kojom početnom cenom i u bilo kojoj kategoriji, a provizija za pokretanje aukcije neće biti naplaćena. Provizija za završetak, dodatne slike i promo opcije se naplaćuje.

Bliže nam se praznici, vreme je darivanja i odmora.
Spremite se za predstojeći uzbudljiv vikend, a u ovoj temi ćemo onda deliti utiske kako je prošao i šta vam je doneo besplatan vikend  :)
Želimo vam uspešne aukcije i lepu zaradu!
 
Citiraj
#2
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
 
Citiraj
#3
IIIJAAAAOOOO! Biće katastrofa!  :lol:
Lepo, lepo.
Da li je to već podešeno - može li već sad da se postavi "tempirana" aukcija da počinje u tom periodu? Odnosno da li će aukcije koje su neprodate, a automatski se ponavljaju sa početkom u tom periodu takođe biti besplatno postavljene?
 
Citiraj
#4
:ziveli: pozdravljam akciju :ziveli:
 
Citiraj
#5
Vikend šuma! :p
 
Citiraj
#6
@ serjoza
Možete odmah krenuti sa unosom samo označite da aukcije krenu u vreme kada se provizija za pokretanje neće naplaćivati. Znači sve aukcije koje počinju u tom periodu će biti oslobođenje naplate provizije za pokretanje.
 
Citiraj
#7
(10.12.2014 16:02)Dudadunja Piše: @ serjoza
Možete odmah krenuti sa unosom samo označite da aukcije krenu u vreme kada se provizija za pokretanje neće naplaćivati. Znači sve aukcije koje počinju u tom periodu će biti oslobođenje naplate provizije za pokretanje.

Samo da preciziramo, da li se to odnosi i na aukcije koje su istekle i zelim da ih pokrenem ponovo, ali tempiram da se ponovo pokrenu za vikend?

Hvala
 
Citiraj
#8
Sve aukcije koje imaju vreme početka između 12.12. u 12h i 15.12.u u 12h biće oslobođene provizije za pokretanje.
 
Citiraj
#9
Bas super, sad cu moci dosta predmeta sa kupinda staviti na limundo sto mi dugo stoje, po manjoj jedinstvenoj ceni pa ako bude vise zainteresovanih neka se nadmecu :). Imao sam dosta pitanja od nekih clanova da spustam cenu za neke predmete, e ovo ce im biti dobra prilika da ucestvuju na licitaciji i kupe ono sta su hteli jeftinije. :)
 
Citiraj
#10
Ja moram nešto da pitam, nadam se da je ovo pravo mesto za to. Ako se predmet ne proda na Limundu, da li Limundo naplaćuje proviziju i na neprodat predmet?
 
Citiraj
#11
Provizija za završetak aukcije se naplaćuje samo ako se aukcija uspešno završi (sa ponudama) . Više o tome u Cenovniku http://www.limundo.com/Pomoc/Cenovnik/1873
 
Citiraj
#12
(10.12.2014 17:47)Dudadunja Piše: Sve aukcije koje imaju vreme početka između 12.12. u 12h i 15.12.u u 12h biće oslobođene provizije za pokretanje.

Ja sad opet moram da pitam. Čak i iako pri pokretanju (malopre probao i preko Limunda i preko listera) stoji uobičajeno upozorenje da će pokretanje biti naplaćeno toliko i toliko, kao i inače? Govorim o "klot" aukciji, samo tri slike, nikakve promo opcije, asamo je cena viša od 199 recimo i počinje u navedenom periodu.?
 
Citiraj
#13
Neće biti naplaćeno. Bitno je da krene sutra posle 12h
 
Citiraj
#14
Fala lepo.
 
Citiraj
#15
Znaci vec sada mogu da se postavljaju aukcije sa vremenom pocetka 12.12.2014 od 12h,i nece biti naplaceno pokretanje?
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)