• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlozi i ideje za Kupindo.com
Zastitite nas prodavce, prvo osigurajte nam prodaju,tako sto cete kupcu povuci novac sa racuna ako ne preuzme predmet, mi placamo vracanje paketa postexpresom jer je neko bolesnik i izivljava se, ko koga moze da natera da nesto kupi? Sada mi snosimo posledice jer je neko odustao, ali nije odustao ljudski i javio se da nece predmet i da se to na najlaksi nacin resi vec me stavi u trosak slanja paketa postexpresom jer mu tako odgovara i onda ne preuzme paket. Ovde prodavci ocigledno nisu zasticeni od ovakvih bolesnika,a to mi nije prvi put da kupac insistira na slanju postexpresom pa kao nije znao da drugi dan nije u Srb.
 
Citiraj
(08.02.2019 19:58)takence Piše: Zastitite nas prodavce, prvo osigurajte nam prodaju,tako sto cete kupcu povuci novac sa racuna ako ne preuzme predmet, mi placamo vracanje paketa postexpresom jer je neko bolesnik i izivljava se, ko koga moze da natera da nesto kupi? Sada mi snosimo posledice jer je neko odustao, ali nije odustao ljudski i javio se da nece predmet i da se to na najlaksi nacin resi vec me stavi u trosak slanja paketa postexpresom jer mu tako odgovara i onda ne preuzme paket.  Ovde prodavci ocigledno nisu zasticeni od ovakvih bolesnika,a to mi nije prvi put da kupac insistira na slanju postexpresom pa kao nije znao da drugi dan nije u Srb.

najbolje se sami zaštitite tako što ćete izbaciti pouzećem kao opciju plaćanja

ali možete eventualno u uslove prodaje napisati članovima preko 50 pozitivnih bez ijedne negativne može slanje pouzećem
 
Citiraj
Ovakvi clanovi trebaju imati zabranu mogucnosti ponovnih prevara, sad citam negativne vec je ovo uradio, a pozitvnih 340. Zasto bi neko ispastao ko je posten zbog ovakvih idiota,da moram tako da nazovem, jer ne verujem da covek kupi predmet od 150din i insistira na postexpress slanju i onda nece da preuzme. Da je Limundo pa kao pokusao u licitaciji ok, odustao sam, ne saljite paket,ali da insistiras kako zelis da ti se posalje i neces da preuzmes, klasican idiotizam. I na Kupindu kada covek odustane od kupovine lepo kaze a ne ovako,ko ispasta samo prodavac. Prevarant zasticen, sutra ce opet to isto da uradi jer mu ni sad nije prvi put.
 
Citiraj
ta pojava postoji od kad postoji i Limundo i Kupindo , uprava uglavnom reaguje tek kad takav član ne preuzme destine paketa tako da je najbolje sam sebe zaštititi a već sam napisao kako ....
 
Citiraj
Zato i gube prodavce, a imaju nacin da rese samo da zele.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)