• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predlozi i ideje za Kupindo.com
#61
[Slika: theforeigner.jpg]
 
Citiraj
#62
Šta to mene briga da li ćeš ti kupiti. Ja sam samo dao primer.
 
Citiraj
#63
Kupindo 
(28.01.2015 14:00)Nebojsa12 Piše: Možda da malo smanjite proviziju za mobilne telefone. Ni ne vredi postavljati skuplje telefone. Npr na 40k=3k, normalno da ću onda staviti telefon na 43k i ko će kupiti? Niko.
Hvala vam na komentaru. Razumem vaš stav, ali provizija je osnov funkcionisanja našeg sajta. Ona nam omogućava da nudimo ovakvu uslugu i da je i dalje razvijamo. Predlog će svakako biti prosleđen.
 
Citiraj
#64
[Slika: theforeigner.jpg]
 
Citiraj
#65
Šokiran 
(28.01.2015 18:14)BitterLemon Piše:
(28.01.2015 15:50)Nebojsa12 Piše: Šta to mene briga da li ćeš ti kupiti. Ja sam samo dao primer.

Вероватно исто колико и мене што ти је провизија велика, али сам само дао пример.

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Klanjam se Klanjam se Klanjam se Klanjam se Klanjam se
 
Citiraj
#66
(21.01.2015 15:54)g.milos Piše: Hvala svima na komentarima za chat, uz izvinjenje što nismo odmah odgovorili.
Podešen je tako da na samim predmetima iskoči članovima koji nisu ulogovani,
jer iz iskustva vidimo da najviše njima treba pomoć.
Razmislićemo kako da to rešimo i u sekciji Pomoć.

@ElMago
Upravo otvaramo ovu kategoriju. Hvala na predlogu! Smile

PUNO HVALA na ovome. Pravi ste  Thumbs up
 
Citiraj
#67
Predlog da se pored opcije popust prodavcima ponudi i opcija akcija gde bi predmet bio ne jedan vremenski period recimo 3,5 ili 7 dana po izboru prodavca ponuđen po nekoj nižoj ceni od trenutne.Nakon isteka označenog perioda se sve vraća na stanje pre aktiviranja akcije.Prodavac akciju za jedan isti predmet može da pokrene jednom u toku meseca da bi se otklonila mogućnost konstantnog pokretanja akcije.
 
Citiraj
#68
Htela bih da vam dam predlog da upotpunite listu zemalja (država) kod opcija koje se popunjavaju prilikom pokretanja novih predmeta za prodaju. Naime kod odabira opcija: 1.korak> kolekcionarstvo i umetnost, 2. korak> filatelija, pa 3. korak> ostatak Evrope.... ne postoje u opisu (osim nekoliko) mnoge Evropske zemlje, kao na primer: Albanija, Holandija, Španija, Portugal, sve zemlje bivše SSSR-a, i još mnoge druge.
Tom prilikom, se mnogi usled neobaveštenosti, odluče za opciju OSTALO, što i jeste NAJ PRAVILNIJE, ali to povlači za sobom umesto provizije nakon završetka prodaje od normalnih 5%, proviziju od 10% koja se od strane KUPINDA (a sve po važećem cenovniku) naplati za bilo koji odabir opcije OSTALO.
Na taj način, stavljate prodavca, pred čin, da zbog vaše greške, i lošeg izbora opcija, MORAJU da plate uvećanu proviziju, a što nije, niti po zakonu, a niti logično.
Na ovaj način, možete doći u situaciju da vas član koji nije imao drugih opcija pri izboru, a usled nedovoljne obaveštenosti, to jest usled neobaveštenosti, a koja je VAŠOM GREŠKOM NASTALA, da vam zatraži povraćaj više naplaćene provizije, pa čak i tuži sudu, usled tog spora.

Želim da vam ukažem na nedostatak koji postoji u opisu predmeta, prilikom pokretanja nove prodaje, to jest prilikom postavljanja novog predmeta.
Naima, kod opcija KOLEKCIONARSTVO I UMETNOST, i kod podopcije FILATELIJA, ne postoji opcija u opisu predmeta KOLEKCIONARSKI PREDMET, kao što bi i trebalo da ima, več postoje opcije koje nisu u skladu sa opisom, i ne opisuju naj bolje postavljeni predmet.
Zbog toga smo primorani da umesto opisa: kolekcionarski primerak, moramo da biramo opcije, kao da je u pitanju nekakav predmet, ili tehnička roba gde je naj ispravnije izabrati, na primer: POLOVNO BEZ OŠTEĆENJA, a što po meni nije najprimereniji opis za POŠANSKE MARKICE.
 
Citiraj
#69
Želim da ukažem da bi u okviru kategorije "mašine i alati" na Kupindu trebalo uvesti podkategoriju "Mašine za metal" ili "Alatne mašine",vidim da su strugovi,glodalice i druge alatne mašine razbacani kojekude...
 
Citiraj
#70
(16.02.2015 01:29)Slooba Piše: Predlog da se pored opcije popust prodavcima ponudi i opcija akcija gde bi predmet bio ne jedan vremenski period recimo 3,5 ili 7 dana po izboru prodavca ponuđen po nekoj nižoj ceni od trenutne.Nakon isteka označenog perioda se sve vraća na stanje pre aktiviranja akcije.Prodavac akciju za jedan isti predmet može da pokrene jednom u toku meseca da bi se otklonila mogućnost konstantnog pokretanja akcije.

Hvala na predlogu. I opcija popust ima svoja pravila kako bi bila u skladu sa zakonom i ne bi dovodila kupca u zabludu. Čini mi se da je akcija više namenjena profesionalnim prodavcima i da bi mnoge članove zbunjivalo postojanje obe opcije koje suštinski isto rade - jer popust je akcija Smile. U svakom slučaju razmislićemo kako možemo unaprediti opciju popust tako da odgovara i profesionalnim prodavcima.
 
Citiraj
#71
@neponovljiva
Pozabavite se ozbiljnijim stvarima, a ako to ne uradite, nece pomoci ni cena od 0 dinara - nestace kupci I prodavci.
 
Citiraj
#72
(22.02.2015 11:10)ognjeni_zmaj Piše: Želim da ukažem da bi u okviru kategorije "mašine i alati" na Kupindu trebalo uvesti podkategoriju "Mašine za metal" ili "Alatne mašine",vidim da su strugovi,glodalice i druge alatne mašine razbacani kojekude...

Таko je brate Ognjeni! I potkategoriju "mašinski pribor".  Thumbs up
Folk is not dead!
 
Citiraj
#73
@seka-resavka

Hvala vam na detaljnom predlogu za potkategoriju Filatelija. Potrebno je da se kategorija kompletno sredi, gde ćemo svakako obratiti pažnju na ovu podelu jer nam se više članova obratilo sa istim pitanjem.

Trenutno prilikom pokretanja prodaje prvo birate osnovno stanje predmeta (da li je markica nova ili polovna i da li ima oštećenja), a nakon toga postoji filter za detaljno stanje namenjeno isključivo filatelistima.

@ognjeni_zmaj i @smuk88

Hvala vam na predlozima, prosleđeni su.
Experientia docet.
 
Citiraj
#74
Daaaa l' bi nekako moglo da se izvede da kad kliknem na "Moj Kupindo" idem u recimo "Aktivni"? Odnosno da se to može menjati kao na Limundu?
I s tim u vezi da li bi kad sam ulogovan NA LIMUNDU moglo da se izvede da pored Kupindo linkova "Prodajem", "Kupujem" i "Poruke" bude i "Aktivni" (ili MOj Kupindo, ako se ovo iznad nekako namesti).
Mislim, dragi su meni predmeti u listi želja na Kupindu, a o svim mojim, pa i neaktivnim predmetima da i ne govorim, ali kad hoću da idem sa Limunda na Kupindo u 95 % slučajeva želim da vidim aktivne predmete pa bi mi bilo znatno praktičnije. Jeste da je to samo jedan klik više, ali eto - što da ne, ako može.  Smile

I druga stvar kad sam ulogovan na Limundu dole desno u tzv. futeru postoje linkovi ka Kupindu. Zašto kad kliknem na "Kupindo" odem na Kupindo ULOGOVAN,  a kad kliknem na "Moj Kupindo" moram da ukucuvam korisničko i lozinku? Meni je to malo nelogično i ako hoćete - obrnuto. Prvo: zašto u oba slučaja ne bih bio ulogovan? Drugo: Ako već treba da budem ili ne budem ulogovan zar nije logičnije da ako sam već izabrao MOJ Kupindo da sam automatski ulogovan?
 
Citiraj
#75
@serjoza,
Limundo i Kupindo su razliciti sajtovi i svakim danom ce sve vise biti razlike medju njima.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 4 Gost(a)