12.01.2015 16:49
Postavljam predmet, ucitam slike, oznacim koja je glavna, i kada aktiviram predmet, obavezno je neka druga slika glavna, nikada nije glavna ona koju sam ja oznacio?! :)
Ocena teme:
Problemi u funkcionisanju - Kupindo
|
(13.01.2015 01:23)deqi Piše: Ne razumem kako je moguće postaviti (učitati) tri slike odjednom, samo može jedna po jedna.
Ja sam pre dva dana pustio jednu aukciju sa dve slike i drugu sliku mi je označio kao glavnu i ako uvek ubacujem da prva slika bude glavna i označena je da bude glavna.
(13.01.2015 01:39)the_quince Piše:(13.01.2015 01:23)deqi Piše: Ne razumem kako je moguće postaviti (učitati) tri slike odjednom, samo može jedna po jedna.
Ja sam pre dva dana pustio jednu aukciju sa dve slike i drugu sliku mi je označio kao glavnu i ako uvek ubacujem da prva slika bude glavna i označena je da bude glavna.
Pa kad ucitavas slike, drzis SHIFT i obelezis koliko god hoces fotografija.
(13.01.2015 01:37)Vesic1 Piše: Naravno da moze i 50 slika odjednom da se ucita bez problema.
Inace na aukcijama mi se ne desava, nego na Kupindu.
(13.01.2015 09:23)ljubisa.va Piše: Sto se tice izbora glavne slike to je nemoguc posao.
(20.01.2015 14:57)the_quince Piše: Ja sam aktivirala na kupindu promotivnu opciju na jednom predmetu - "Top potkategorija", medjutim mog predmeta nema na vrhu stranice. Skinuto mi je sa racuna, inace. Zna li neko zasto?
(29.01.2015 09:12)BitterLemon Piše: Већ неколико пута се дешава да ујутру Купиндо не функционише како треба, са Лимундом је све у реду, али на Купинду постоје проблеми. Не виде се линкови за улазак на налог, странице чланова, оцене, предмети и фотографије. Мислио сам да је до мог лаптопа и подешавања у истом али данас се десило на послу такође. Има ли још неко такав проблем? Нажалост нисам стигао да снимим екран, то јест нисам се сетио.