• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmene u kategorijama na Kupindu
#16
Da li bi dečija garderoba na Kupindu mogla da se podeli na onu za dečake i za devojčice? Obzirom na trenutni broj prodaja u toj kategoriji ne znam kako bi se sada odradila podela , ali generalno je kupcima mnogo lakše kada imaju odvojene kategorije kao na Limundu :)
 
Citiraj
#17
(29.11.2014 01:59)pajabg Piše: Nekoliko puta sam se obraćao administraciji sa predlogom da se unutar Militarije uvedu neke potkategorije s obzirom da to nije urodilo plodom da pokušam i na ovaj način.
Ta kategorija je već dugo prenatrpana, u ovom trenutku ima 154 strane, potrebni su sati da se sve to pregleda. Na Limundu gde ima daleko manje predmeta postoji podela na više potkategorija. Ta podela tamo je da kažem hronološka, predmeti su grupisani s obzirom na period iz kog potiču, meni lično se takvo rešenje ne dopada i zato predlažem da se na Kupindu napravi sledeća podela:
-Vojna odeća i obuća (Uniforme, jakne, kabanice, mantili, čizme...)
-Vojna oprema (Oprema, aparati, instrumenti, gas maske, šatori, manjerke...)
-Vojna obeležja (Oznake, amblemi...)
-Dokumenti, literatura, fotografije.
-Odlikovanja (već postoji zasebna kategorija ordenje, ali prvo mislim da je termin odlikovanja dosta precizniji, a drugo logično mi je da odlikovanja budu unutar militarije)

Super predlog, hvala na uloženom trudu. Imaćemo u vidu ovu podelu kada Kolekcionarstvo dođe na red za sređivanje.

(01.12.2014 10:19)Guti1 Piše: Kupindo > Kupite > Tehnika > TV > LCD i plazma televizori. U istu grupu su postavljeni  LCD i plazma televizori i TV delovi i oprema za iste. Mogu li se razgraniciti te dve kategorije? Mislim da je to slucaj i sa CRT televizorima.

Dobro ste primetili. U toku sledeće nedelje radićemo na razvrstavanju ovih predmeta,
odnosno delovi će otići u kategoriju Rezervni delovi i materijal, a oprema u kategoriju Dodatna oprema.

(05.12.2014 14:06)serjoza Piše: Meni žena naredila pa stavljam predlog da se silikonski kalupi stave kao potkategorija - ima ih na stotine, a razbacani su po ostalim kategorijama. Nisu baš šerpe, a nisu baš ni tako retki.

Vaša supruga je dala super predlog, ubacićemo ovo na spisak stvari koje treba realizovati.

(05.12.2014 14:36)neo031 Piše: Da li bi dečija garderoba na Kupindu mogla da se podeli na onu za dečake i za devojčice? Obzirom na trenutni broj prodaja u toj kategoriji ne znam kako bi se sada odradila podela , ali generalno je kupcima mnogo lakše kada imaju odvojene kategorije kao na Limundu :)

Razmislićemo o tome. Trenutno mi se čini kao najbolje rešenje da postoji dodatni filter koji bi sadržao te vrednosti,
kako bi kupci mogli da prikažu samo predmete za npr. dečake.
 
Citiraj
#18
Serjožina žena je totalno u pravu :D
Podržavam.

(05.12.2014 14:36)neo031 Piše: Da li bi dečija garderoba na Kupindu mogla da se podeli na onu za dečake i za devojčice? Obzirom na trenutni broj prodaja u toj kategoriji ne znam kako bi se sada odradila podela , ali generalno je kupcima mnogo lakše kada imaju odvojene kategorije kao na Limundu :)
Postoji problem i unisex odeće - dosta puta nemam pojma gde da stavim neku jaknu, džemper, duksić... jer su unisex. Takva kategorija nedostaje i na Limundu.

Slažem se da bi na Kupindu bila potrebna podela, jer često kupujem odeću za klince, a nemam mogućnosti da filtriram pretragu.
 
Citiraj
#19
Pohvala za Kupindo I izmene koje ste uradili u kategorijama od 30.01.2015.
Mislim, bilo je I normalno da npr. Elektricni alat ima podkategoriju Rezervni delovi, ali ok... mozda ste samo hteli biti drugaciji pa ste rezervne delove stavili kao posebnu kategoriju...
:)

ALi opet da ne bude bez kritike:
Zasto ne saljete clanovima email sa obavestenjem o izmenama?
 
Citiraj
#20
(05.02.2015 01:25)ljubisa.va Piše: ...
ALi opet da ne bude bez kritike:
Zasto ne saljete clanovima email sa obavestenjem o izmenama?

:thumbsup:
Egzakli! Ja sam zahvalan i na ovakvoj što se srpski kaže "platformi", ama moglo bi se članove obavestiti o izmenama. Nemamo svi naviku da s vremena na vreme pogledamo "šta je novo". :)
 
Citiraj
#21
(05.12.2014 14:54)moonster Piše: Postoji problem i unisex odeće - dosta puta nemam pojma gde da stavim neku jaknu, džemper, duksić... jer su unisex. Takva kategorija nedostaje i na Limundu.

Vrlo dobro zapažanje, u pravu ste. Trenutno imamo dve potpuno odvojene kategorije za mušku i žensku odeću, pa ćemo proveriti na koji način ovo možemo rešiti.

@ljubisa.va i @serjoza

Obaveštenja o izmenama trenutno izlaze na strani: http://www.kupindo.com/Pomoc/Sta-ima-nov...upindu/261

Nije u planu slanje na email adresu, email poruke se šalju samo u nekim specifičnijim situacijama, kada i članovi treba da izvrše izmene na svojim predmetima usled izmene same kategorije.
Experientia docet.
 
Citiraj
#22
Zasto u "torbe" ne postoje opcije odabira poslovne, skolske, putne, rancevi, tasne...?
 
Citiraj
#23
(06.02.2015 12:01)AustrijaNemacka Piše: Zasto u "torbe" ne postoje opcije odabira poslovne, skolske, putne, rancevi, tasne...?

Hvala Vam na komentaru!

Trenutno je podela torbi nešto drugačija, ali je vaša ideja potpuno na mestu i slažem se da ima prostora za izmenu. Proslediću vaš predlog.
Experientia docet.
 
Citiraj
#24
da li bi na kupindu mogla biti uvedena pretraga po dužini gazišta za obuću, kao na limundu? mnogi brendovi imaju različita merila za veličinu obuće. na limundu je to lako, kucam dužinu gazišta i dobijem obuću u rasponu između četiri broja. na kupindu je pretraga po broju i boji. po meni, ova druga je totalno nepotrebna. pretraga po broju je komplikovana jer u tom slučaju moram da poznajem koji brend patika ima broj koji meni odgovara npr. converse br.31 i puma br.34 imaju istu dužinu gazišta.
 
Citiraj
#25
Lepo je sto ste malo raspremali kucu na Kupindu, ali su biljke ostale nesredjene. Kupovala sam skoro (stize prolece :)) pa videh - malo je blesavo da se dele na "sadnice", "seme" i "cvece". Onda je sirota aspidistra, kucna biljka koja uspeva u mracnim prostorijama, zavrsila u "ostalom". Salu na stranu, mislim da ne treba da obrazlazem zasto vam kategorizacija nije dobra. Predlog: imate sadnice i seme, dodajte "lukovice i rizome", a umesto "cveca" stavite "sobne biljke". Mislim da bi tako bilo mnogo jasnije.
 
Citiraj
#26
Kupindo 
@salebo

Hvala vam na predlogu, filter za pretragu po dužini gazišta na Kupindu je uklonjen jer se retko koristio tako da za sada nije u planu da se ponovo aktivira.

@jugana

Hvala puno na pomoći, kategorija jeste "sveže sređena" ali svakako ima prostora za izmene ukoliko ima i potrebe. :)

Pozdrav i prijatan dan!
Experientia docet.
 
Citiraj
#27
Da li bi na Kupindu moglo u kategoriji Računari-periferija-Kertridzi-i-toneri da nekim filterom razdvoji " Velike prodavci" ( da ih ne imenujem ) od ostalih članova.
Često mi se dešava da kada krenem da pretražujem tu oblast izgibim volju za pretragom, a razlog su stranice bez kraja na kojima "Veliki prodavci" okače svoje proizvode.Cene su kao i svuda na netu, pa skrolovanje stranica potpuno izgubi smisao.
 
Citiraj
#28
@duledvd

Hvala vam na komentaru. Nije u planu filtriranje na ovaj način. Kao što verovatno već znate, možete samo izdvojiti prodavce koji vas interesuju, ili eventualno sortirati predmete po ceni ukoliko pratite povoljnije ponude.
Experientia docet.
 
Citiraj
#29
Помињали сте увођење категорије "Услуге", ради ли се на томе и да ли је стварно у плану или не?
 
Citiraj
#30
@BL
Trenutno ta opcija zahteva mnogo rada i nije sada u interesu.
Svakako je lepo da nam pisete sta je to sto fali na sajtu i vrlo smo zahvalni.

xx
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)