• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 6 Glasova - 3.17 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DRUŽENJE (muzika,filmovi,slike>>>....)
Na osnovu činjenica. 'Oni' drže do svoga, mi se uvek nekome pravdamo...

Poslušaj Đorđa Balaševića kako peva u Sarajevu kao četnik-pokajnik, kako pljuje po Srbima na svojim zagrebačkim koncertima...
'Njihovi' to nikad ne rade.
Znam da je puno toga u novcu ali ima i nečeg osim/iznad novca.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
(10.05.2017 11:49)1halogen Piše: Na osnovu činjenica. 'Oni' drže do svoga, mi se uvek nekome pravdamo...

Poslušaj Đorđa Balaševića kako peva u Sarajevu kao četnik-pokajnik, kako pljuje po Srbima na svojim zagrebačkim koncertima...
'Njihovi' to nikad ne rade.
Znam da je puno toga u novcu ali ima i nečeg osim/iznad novca.

Тај је посебна прича... ено у Задру му поручују да не долази, он опет долази... али у Бањалуку неће да дође... можда је и боље, можда је то част за Бањалуку.

Али ликови који форсирају све то опет пуне Арену у Београду, држе лекције на Егзиту, само чекамо да се зачује "Книнска краљица" у Београду уживо...
 
Citiraj
Hm, ne usudi se taj u Banjaluku..

Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Само га чекам у Комбанк Арени...

 
Citiraj
I vreme mu je..ali gle, on zastupa to što zastupa, nema višestrukih kriterijuma, jedni za Beograd, drugi za Zagreb, treći za Sarajevo, nema sitnog pljuckanja po Srbiji...'sviro po budžacima braći narodnjacima'...a sve vreme nosio u srcu Zagreb jer su on i Zagi pajtosi do groba... glavno da je od budžačke i narodnjačke države izmoljakao i pokupio dotacije za snimanje svog 'porodičnog' filma, filma kojeg srpska pubila nikad nije niti će gledati u bioskopu (što je obaveza svih od države dotiranih filmova)...
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Opet, radi se o pojedincima. Imaš i suprotnih primera u njihovim državama, gde kritikuju svoju državu i uzdižu tuđu. Uglavnom ne našu ali to nije poenta :) To što neko priča je samo njegovo mišljenje a ne moje a kamoli cele ove nacije. Mada izjave predsednika države ili člana vlade imaju neku težinu ni oni ne pričaju u ime nacije već manje više u svoje ime. A da ne govorim o ostalim pojedincima. To generalizovanje da ako neko, ma koliko zvučno ime imao, kaže nešto baca ovakvo ili onakvo svetlo na ovu državu je besmislica. To baca svetlo samo na tu osobu i nikog više.

Što se tiče novca ... Da, ima mnogoooo važnijih stvari od njega ali ni to nije poenta. U ovoj zemlji je i dalje jedan od ideala Karađorđe ali on nije izborio nezavisnost Srbije (niti bi i da ga nisu ubili) već Miloš Obrenović. Zašto ? Zato što je znao kada da ćuti a kada da se bori. Ako treba saći glavu, nabaciti sramotu na svoj obraz da bi ne samo generacije posle nas bolje i lepše živele već da bi ih uopšte i bilo, onda ću da se i pravdam, molim, borim, lažem ... šta god treba. Jer, arem po meni, samopoštovanje znači da ne ceniš samo samog sebe već i ono što treba da ostane iza tebe. Ovde imamo Ideu, Maxi, Juru, Leer, NIS ... sve u stranom vlasništvu i svi izrabljuju svoje radnike e ako negde ne treba da se ćuti i ako negde stvarno imamo manjak samopoštovanja onda je to tu. Tu treba da se glasno kaže i pokaže, a to što neki pevač ili šta već šuketa preko ... Ma ko ga šljivi, ako nema ništa pametnije da kaže to je njegova sramota.
 
Citiraj
(10.05.2017 12:15)blistok Piše: Opet, radi se o pojedincima. Imaš i suprotnih primera u njihovim državama, gde kritikuju svoju državu i uzdižu tuđu.
Primer, molim. Link, ako je moguće.
Jedno je u svojoj državi kritikovati istu, a sasvim drugo kad to radiš na gostovanju u inostranstvu, veličajući tuđe i blateći svoje.

(10.05.2017 12:15)blistok Piše: Ovde imamo Ideu, Maxi, Juru, Leer, NIS ... sve u stranom vlasništvu i svi izrabljuju svoje radnike e ako negde ne treba da se ćuti i ako negde stvarno imamo manjak samopoštovanja onda je to tu. Tu treba da se glasno kaže i pokaže, a to što neki pevač ili šta već šuketa preko ...
Svakako, u pravu si.
No pevač peva u Zagrebu, Sarajevu, pizdi lepoj materini kao Srbin, to mi ide nakurac. Deklariši se kao Slovenac, obrađuj njihove teme i sve OK, mani se Srbije.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
E sad si me uhvatila :) Loš sam sa imenima (pamtim samo cifre :) )pa ne zapamtim kada pročitamali probaću da se setim barem one književnice ili šta je već ... Javljam kasnije.
 
Citiraj
Vedrana Rudan, seksologinja..? :hmm:

Postavi kad nađeš.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Da :D Provalila si pre nego što sam uspeo da je nađem :)

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300....se-ponosim
 
Citiraj
Ona je takva, ona to isto izjavljuje u Hrvatskoj, Nemačkoj, posvuda, a ne kao ovaj što ide u Zagreb da priopći kako su Srbi 'narodnjaci po budžacima', dočim za koncerte u Beogradu ima sasvim drugi scenario.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Ajde znalci - koji izvođač iz SR ili HR je prvi posle završetka ratova u SFRJ ne računajući Kosovski sukob i bombardovanje Jugoslavije gostovao u HR ili SR? To za dva bambija.
Za tri bambija i pivo - koje godine, a za pljesku pride gde - u kom objektu?
 
Citiraj
Tereza Kesovija? :facepalm:
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
Citat:Od njihovih ljiljana me mnogo više tangira to što do pre neki dan nisam znao za ovaj podatak :
http://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti...ak-2818469

Ovo je ekstremna laž!

(10.05.2017 18:28)serjoza Piše: Ajde znalci - koji izvođač iz SR ili HR je prvi posle završetka ratova u SFRJ ne računajući Kosovski sukob i bombardovanje Jugoslavije gostovao u HR ili SR? To za dva bambija.

Ja mislim Alka Vuica. :cool:
Folk is not dead!
 
Citiraj
Sa novosadskih ulica ... novo prevozno sredstvo
[Slika: 18320689_1853980034869518_56494442634801...e=59AE3ED3]
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 5 Gost(a)