• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
licitacija vs kupi-odmah
#1
Vidim da neke prodaje imaju i opciju "kupi odmah" po naravno vecoj ceni od pocetne.

Interesuje me da li ta opcija odmah kupovine vazi svo vreme do isteka licitacije ili recimo do samo sat vremena pre isteka, a posle ne vazi? Odnosno ima li nekog vremenskog ogranicenja za opciju "kupi odmah"?

Da budem jasniji na primeru: pocetna cena je 100 din, a "kupi odmah" je 1000 din. Sta ako trenutna ponuda za kupovinu PRE isteka vremena za licitaciju 'preskoci' tih 1000 din - da li je posle 'preskakanja' moguce i dalje kupiti odmah? Logicno bi bilo da nije moguce, ali da ipak pitam...
 
Citiraj
#2
I evo je jubilarna 403 tema u Cafeu [Slika: th_fireworks.gif]

A da, usput, ima jedna temica od 20 stranica koja se lako nađe čak i preko ovog pretraživača i slučajno se zove Kupi odmah :) Možete probati tu da nađete odgovore na postavljena pitanja u ovoj novootvorenoj temi :)

http://cafe.limundo.com/thread-230.html?...kupi+odmah
 
Citiraj
#3
Mogu da probam al' mi se nesto ne probava da citam 20 stranica ... jel ima neko od nadleznih moderatora ili programera da odgovori direktno na moje pitanje?
 
Citiraj
#4
pa jedno od pravila foruma je da pre nego sto se otvori nova tema pogleda dali ima vec otvorena takva tema,znaci ako oko 4000 clanova foruma zanima jedno pitanje svi treba da otvore jednu te istu temu ?

opcija kupi odmah nestaje sat vremena pred istek aukcije

i sta sad ja trebe 4000 puta da odgovorim na isto pitanje ili je lakse procitati vec napisano ?
 
Citiraj
#5
Kupi odmah opcija se gubi sat vremena pred istek aukcije i u trenutku kada izlicitirana cena premaši Kupi odmah iznos. Ako je Kupi odmah iznos 1000 dinara, a licitacija je otišla već na recimo 1500 din, Kupi odmah opcija se gubi.
 
Citiraj
#6
Отварање нове теме због тога што те мрзи да читаш већ постојећу је безобразлук највећег нивоа. Такве себичњаке треба превентивно ставити на црну листу, што управо и чиним, никако не бих желео сарадњу, дружење или било шта друго са особама које мисле да сунце изађе кад се оне пробуде.
 
Citiraj
#7
(02.06.2015 16:02)Unita Piše: Kupi odmah opcija se gubi sat vremena pred istek aukcije i u trenutku kada izlicitirana cena premaši Kupi odmah iznos. Ako je Kupi odmah iznos 1000 dinara, a licitacija je otišla već na recimo 1500 din, Kupi odmah opcija se gubi.


Neverovatna glupost sa tom opcijom jer je član sam odredio tu opciju Da/Ne. Ako je odgovor Da njegov problem što je aktivirao niko ga nije terao. Ovako prividno pokušava da odredi neku cenu pa da proba prodati skuplje. Vidi se na kupindo neka cena rcimo 5200 dinara a na limundu 1000 dinara. I šta onda da radi ako na limundu "pretera" to jest bude veća od kupinda onda obriše na drugom sajtu gde je cemna niža da  ne bi izgubio  :pravi se lud:
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)