• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ČIK, administracijo!
#16
da, secam se toga Smile
 
Citiraj
#17
(10.03.2019 00:15)Melodi Piše: I podsetnik uključila za tvoje nove aukcije, i ništa Smile  

"serjoza
@SmajliNS Pa, derane, kad imaš platu 25 iljada ne kupuješ mobilni od 20-30 iljada. Koliki ti gunj toliko se protežeš. E, deco, imaću ja na prodaju dobar telefon - Samsung galaxy S4 active. Ja ga koristio lično - odličan kome se sviđiški.
09 Dec 13:46"

Idi, bogati, pa nisam znao da imam fanove koji prate moj literarni rad na šanku. Big smile
Znači u tom grmu leži zec? A pa ja sam rekao da ću POSTAVITI, ne da ću postaviti aukciju, taman posla.
A evo i razloga zašto (ne shvatiti ovo lično – prigovori su upućeni Limundo gradu):
1. Nema rezervne cene iako je već odavno predviđena pravilnikom. Neću da prodam budzašto jer se to često dešava na Limundu, a neću ni da postavljam početnu cenu x, a kupi odmah x+1, a s tim u vezi je sledeći razlog:
2. Ljudi su izgubili poverenje u Limundo jer se toleriše veštačko nuđenje radi podizanja cene tako da mi je onda i publika smanjena.
3. Negativci – ako pogledaš aukcije za mobilne telefone na svakoj trećoj ima bar jedan sa mnogo negativnih ocena koji ukuca 100 000 pa ako mu se konačna cena dopadne kupi, a ako mu je mnogo onda ne kupi i nikom ništa. Da mogu da se zaštitim filterom da kod mene ne može da licitira niko ko ima manje od 10 JPO i manje od 3 posto negativnih – ajde i nekako.
A pored toga imam dva ista komada pa ne znam koji bih prodao jer mi jedan treba. Big smile
A ti javi, kako se to na uređenim tržnicama zvanim buvljak kaže, "koliko ti nije mnogo" pa se možda dogovorimo. Big smile Naravno – preko Kupinda.
I obrati pažnju – S4 AKTIV model.
A da...
ČIK!
 
Citiraj
#18
To beše davno, već sam nabavila, ali - do sledeće saradnje, možda i na Limundu po fiksnoj ceni. Wink
 
Citiraj
#19
(10.03.2019 23:18)Melodi Piše: To beše davno, već sam nabavila, ali - do sledeće saradnje, možda i na Limundu po fiksnoj ceni.  Wink

Kudos, madam(oiselle?) - odličan spin i plasiranje novog proizvoda.  Bravo  Bez šale - ako ne zaboravim dopisaću plusić u uglede i čak ću se uzdržati od džangrizanja oko provizija i računa da se to ne isplati - biće vreme i mesto i za to.
Megjutoa - to ne menja na stvari da se ti raspisa ovde (što je super - treba i više da se družite vi "zeleniji" s nama običnim zelembaćima) ama mi još ne znamo koj je tvoj "civilni" nik na Limundu.
Nik...
Rimuje se sa...
ČIK!
Big smile
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)