• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komentarisanje licitiranog predmeta
#16
Interesantna tema i rasprava. Ovo bi trebalo da bude (retko i jeste) jedna od prednosti Cafea. Kroz razmenu mišljenja članova se dođe do potencijalne ideje za menadžment kako da se unapredi usluga na LKO ili kako mi da bolje rešimo neke probleme.
Ova ideja se odmah, na direktnom primeru, pokazala kao loša. Ako predlagač ideje ne može ovde (gde nema nikakve finasijske štete) da podnese "tri ili pet" komentara na svoju ideju onda se može sa solidnom sigurnošću zaključiti kako bi to bilo primljeno tamo gde bi bilo finansijske štete.

UBR za zaštitu kupaca postoji osim LT (koji to radi manje više forme radi) postoji čitav niz državnih institucija koje to rade profesionalno pa ne vidim potrebu za samoorganizovanjem. Pogotovo što ni tog koji bi eventualno kritikovao ne poznajem lično pa ne vidim zašto bi mi njegovo mišljenje bilo prihvatljivije od mišljenja prodavca.

UBR 2 Ovaj sajt postoji da bi njegovi vlasnici zaradili novac a ne samo zbog kupaca. Što se tiče bitnosti kupaca u odnosu na prodavce ... Pa, dosta teško da bi bilo jednih bez drugih ...
 
Citiraj
#17
Drugari,

Mene na Limundu najvise interesuju zvucnici i zvucne kutije i sve cesce se pojavljuju zv.kutije na kojima su promenjeni zvucnici(stavljeni su Kineski umesto originala).Nekoliko puta sam slao poruke prodavcima da drajveri nisu originalni i da ne mogu tako nekome da prodaju kuti,ako mi i odgovore kazu "ja sam ih tako kupio",zalio sam se i administratoru ali nije bilo odgovora.Naime,kao i kod ocena,ako prodavac kome je postavljen komentar da mu je roba lazna ima primedbe,neka dokaze suprotno administratoru i ovaj neka mu skine komentar i kazni onog ko je taj komentar postavio(npr negativnom ocenom!) ali ako je komentar tacan i prodavac ne promeni opis onda njega kazniti!
 
Citiraj
#18
Ako je bilo ko ovde zasticen to je kupac jer taj isti kupac moze da dobije robu koju je kupio koristi je normalno pa cak i pokvari i polomi u romu od 15 dana i da ulozi reklamaciju i onda prodavac mora da mu vrati pare iako je 100% bio ispravan u celom tom postupku ako ne zeli da dobije negativnu. Ja eto dozvolih da budem kaznjen od jednog takvog kupca i dobih prvu negativnu. Dzaba svi moji dokazi o ispravnosti predmeta, limundo tim stiti kupva koji ima brdo negativnih ocena
 
Citiraj
#19
(20.02.2016 11:04)zambezi5 Piše: ... ako prodavac kome je postavljen komentar da mu je roba lazna ima primedbe,neka dokaze suprotno administratoru i ovaj neka mu skine komentar i kazni onog ko je taj komentar postavio(npr negativnom ocenom!) ali ako je komentar tacan i prodavac ne promeni opis onda njega kazniti!

Imate na Limundu "prijavi aukciju", pri cemu Vas komentar ide direktno administratoru na proveru, pa posle nema ni potrebe za davanjem negativnih ocena za opanjkavanje, a na Kupindu takodje aukcija moze da se prijavi, na drugi nacin.
U svakom slucaju, nema nikakve potrebe za lepljenjem komentara uz tudje aukcije/prodaje (sto bi se bi se inace veoma brzo pretvorilo u nesto veoma ruzno, kao sto su mnogi vec gore napisali).
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)