Komentara: 350
Teme: 53
Na Cafe-u od: Sep 2015
Ja nisam dobio nikakvo obaveštenje ni o kakvom promenjivanju cena. Osim ako sam zaboravio. A ako nisam zaboravio zaista je sramno da promena načina na koji je oblikovan jedan od stubova na kojima počiva ovaj sveti kolektiv ne bude obnarodovana porukom na limundu i kupindu istovremeno, kao i mejlom.
Sad, nešto nisam uočio da se išta promenilo a da nisam tome doakao kroz neki od kanala (ovo sve, potpuno nenamerno ima neki pogan prizvuk), uglavnom, ne vidim neku promenu o kojoj ne znam. Ali, nije svaki blesav da prati stvari koje ga ne zanimaju pa bi stvarno bilo ok da umesto raspalih aukcija koje dodajete u svaki mejl da me dražite ne bih li nešto kupio tu date i neki informacion...
Ne znam...skoro pa da se razočaram
Komentara: 650
Teme: 8
Na Cafe-u od: Dec 2014
Ugled:
157
Sta je konkretno izmenjeno u cenovniku u odnosu na stari posto sam uskracen za obavestenje . Izgleda je mailing servis zatajio.
Ovaj "paket" za prekidanje aukcija je genijalan, ako dobro shvatam, nekome se nije isplatilo da opciju implementira u sajt, vec prodavac javi LT da mu aktiviraju paket, oni skinu 375din , zabeleze datum do kada traje paket, zatim on prekine neku aukciju, javi njima da je uplatio paket i da mu refundiraju 100din, oni refundiraju, zatim on prekine opet neku aukciju, opet javi, oni refundiraju.... prekine-javi-refundiraju . . , genijalno
Lov na meduze, lov na meduze, lov na meduze ...
Komentara: 433
Teme: 10
Na Cafe-u od: Nov 2014
Ugled:
50
U cenovniku je 12. jula dodata samo informacija da su cene izražene sa PDV-om, pa je zbog toga pri vrhu strane promenjen i datum. Uvek posebno obavestimo članove kada je neka izmena u naplati u pitanju.
Experientia docet.
Komentara: 3.565
Teme: 69
Ugled:
522
Sigurno ste svi kao ja obavešteni da je od 28.05.2018 na snazi novi cenovnik kako na Limundu tako i na Kupindu pa me u tom smislu zanima sledeće jer nisam siguran:
Da li su i ranije u kategorijama odeća i obuća provizije bile 8 posto?
Pa ako bi kolege koje prodaju u ovim kategorijama bile ljubazne da odgovore.
Komentara: 230
Teme: 1
Ugled:
34
Provizije za prodaju nisu menjane. Izmena koja je uneta u Cenovnik 28. maja tiče se Limundo Cash-a (pošto je ukinut, iz Cenovnika je obrisan deo koji se odnosio na njega).
Komentara: 350
Teme: 53
Na Cafe-u od: Sep 2015
18.08.2018 16:00
(Poslednja izmena: 18.08.2018 16:19 od drzoidbergsbaby.)
![[Slika: image.png]](https://s8.postimg.cc/uy7wnt6wx/image.png)
[/img]
U pitanju je kategorija Knjige, nemam više ni jednu od 10 aukcija sa „besplatnim pokretanjem“.
I ništa mi nije jasno kakve su ovo cifre.
Na telefon vas ne zovem, jer se osetim loše svaki put kada to učinim. Molim za odgovor ovde.
(18.08.2018 16:00)drzoidbergsbaby Piše: [img]
[/img]
U pitanju je kategorija Knjige, nemam više ni jednu od 10 aukcija sa „besplatnim pokretanjem“.
I ništa mi nije jasno kakve su ovo cifre.
Na telefon vas ne zovem, jer se osetim loše svaki put kada to učinim. Molim za odgovor ovde.
Shvatio...izvinjavam se.
Komentara: 3.977
Teme: 24
Ugled:
487
ja nijednu izmenu nisam našao :)
Komentara: 43
Teme: 2
Na Cafe-u od: Apr 2017
Ugled:
1
Јел има награда ко нађе.? Измена је што сад има и ценовник за предмете са фиксном ценом, а пре није било.