• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
treba mi pomoc
#1
Kako da dobijem br tel od korisnika aukcija koja je zavrsena i imala je 0ponuda,da kupim?
 
Citiraj
#2
Jednostavno, pošaljite joj poruku da ponovo postavi aukciju pa kad pobedite dobićete sve podatke.... svaki drugi način je kršenje pravila i moguća suspenzija...
 
Citiraj
#3
Druga opcija je da prebaci na kupindo taj predmet ,pa da ga kupite odmah
 
Citiraj
#4
Meni bi trebala pomoć da mi neko od zaposlenih u moderaciji kaže zašto dugme Ubaci u listu želja nema sposobnost i moć da Izbaci iz liste želja.
 
Citiraj
#5
@drzoidbergsbaby

Mislite možda na izbacivanje predmeta iz liste želja putem mobilne aplikacije? Samo prevucite ka levoj strani ekrana i pojaviće vam se opcija "Obriši".
Experientia docet.
 
Citiraj
#6
Nenene, kada sam na desktopu i pregledam određeni predmet imam dugmence koje kada bude kliknuto doda predmet u listu želja. Ukoliko ponovo pogledam predmet, da utvrdim da li mi treba ili mogu bez njega ne postoji mogućnost da se istim dugmencetom izbaci iz liste želja nego moram natrag u samu listu želja gde moram da ga označim i klikom na još jedno dugmence da ga izbrišem iz liste želja. To bih sve da preskočim. Ako je moguće.
 
Citiraj
#7
Hm, trebalo bi da, kada ubacite predmet u listu želja, odmah ispod cene bude prikazano narandžasto dugme "Izbaci iz liste želja". Naravno, ukoliko ste ulogovani u nalog.
Experientia docet.
 
Citiraj
#8
(29.08.2016 10:48)drzoidbergsbaby Piše: Nenene, kada sam na desktopu i pregledam određeni predmet imam dugmence koje kada bude kliknuto doda predmet u listu želja. Ukoliko ponovo pogledam predmet, da utvrdim da li mi treba ili mogu bez njega ne postoji mogućnost da se istim dugmencetom izbaci iz liste želja nego moram natrag u samu listu želja gde moram da ga označim i klikom na još jedno dugmence da ga izbrišem iz liste želja. To bih sve da preskočim. Ako je moguće.

Istim - ne. Ali odmah pored tako reći "adjacent" ima dugme "Izbaci iz liste želja" - nandžarasto je zagasite boje i, ruku na srce, jedno 15 posto manje od ubačajnog.
 
Citiraj
#9
[Slika: image.png]
 
Citiraj
#10
Jao, na Limundo ste mislili. Facepalm Moja greška, ja pišem za Kupindo.

U pravu ste, proslediću.
Experientia docet.
 
Citiraj
#11
Ok, onda molim za pomoć da mi se pronađe narandžasti dugm, nemam ga. Koristim Cromium 51.0.2704.79 Ubuntu 16.04 (64-bit)

(29.08.2016 12:31)fiorellino Piše: Jao, na Limundo ste mislili.  Facepalm  Moja greška, ja pišem za Kupindo.

U pravu ste, proslediću.

Nisam naglasio, računam kad je limundo podforum da to nije potrebno. Izvinjavam se na nedorečenosti.
 
Citiraj
#12
(29.08.2016 12:32)drzoidbergsbaby Piše: Ok, onda molim za pomoć da mi se pronađe narandžasti dugm, nemam ga. Koristim Cromium 51.0.2704.79 Ubuntu 16.04 (64-bit)

(29.08.2016 12:31)fiorellino Piše: Jao, na Limundo ste mislili.  Facepalm  Moja greška, ja pišem za Kupindo.

U pravu ste, proslediću.

Nisam naglasio, računam kad je limundo podforum da to nije potrebno. Izvinjavam se na nedorečenosti.

Facepalm  Facepalm  Facepalm
Eto šta biva kad se čovek povede za adminima.  LOL
Ali u moju odbranu to što sam saznao Limundo vraća POŠTARINU, makar i u LC transakciji me toliko pomelo da mi je moć zapažanja i rasuđivanja dodatno oslabila. Big smile
Mada imajući u vidu fiorelinov gaf u ovoj temi pitanje je...  Hihi
 
Citiraj
#13
ko zna na kraju na šta će čovek pomisliti
 
Citiraj
#14
Pozdrav Smile I meni treba pomoc. Da li neko moze da mi pomogne oko ebanking placanja? Zelim da uplatim preko neta, ali ne znam sta se upisuje kod modela i poziva na broj. Ili bar da mi neko pomogne gde se to nalazi na forumu Smile
Da budem jasnija, ne mislim na uplacivanje limundo kesa, vec da transakcija ide direktno na racun primaoca, ako je to uopste moguce Smile
 
Citiraj
#15
Ne upisujes nista....
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 2 Gost(a)