• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 3 Glasova - 2.33 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova kurirska služba - Team Express
#1
Pitanje 
Dobar dan svima :)

Kontaktirala nas je kurirska služba Team express koja je nedavno počela sa radom, kako bismo je uvrstili u spisak postojećih kurirskih službi na svakoj aukciji/prodaji.

Želimo prvo sa vama da popričamo na ovu temu. Da li ste možda već imali iskustva sa Team Express-om i kakvi su vaši utisci? Da li vam se čine prihvatljivim cene slanja i opšti uslovi?

Napomena: Team Express pokriva slanje pošiljki na teritoriji cele Srbije, samo ova informacija još uvek nije ažurirana na zvaničnom sajtu.

Hvala vam unapred na uključivanju u diskusiju. :)
Experientia docet.
 
#2
Znaci bolje ih ne zvati onda... Interesantno da rade tek godinu dve a vec toliko uveliko z........u . . .
 
#3
Ne znam šta da kažem. Ne treba lako suditi, možda je samo jedna loša karika u lancu u stanju da izazove neki kolaps. U svakom slučaju, ja lično sam ih zvao prvi i poslednji put ukoliko ne dobijem neko baš dobro objašnjenje. Nadam se da ću dobiti novac danas jer u ponedeljak idem na odmor i to sam im juče rekao.Stvarno vrlo vrlo neodgovorno.
 
#4
Evo nakon kritike ne bi bilo u redu da ne objavim da sam dobio pare konačno.Oko 12 sam ih ponovo pozvao, opet je bilo nazvaćemo vas samoda proverimo i onda izgovori. Te nismo imali broj telefona nije koleginica upisala...ma da ne pričam. Kažem im da idem u ponedeljak na odmor i da ako danas ne donesu pare ja nemam drugog izbora nego da preko institucija rešavamo problem. Napokon 14.40 časova stigoše pare. Vi radite kako hoćete ali ja sam im rekao sad i nikad više.Pozz svima.
 
#5
Nisam radio sa te. Kakvi su sa otkupnim posiljkama? Koliko naplacuju povrat novca? Pe mi je prosle nedelje za otkupnu posiljku naplatio skoro 200din preko cene postarine. A za aks da ne pricam. Napisali pogresno ime primaoca,adresu,izgubili paket pa je jos moj kupac morao da juri kurura po gradu.
 
#6
Dno dna ,kurirska sluzba,nedaj boze da neko ima posla sa njima,nije hteo otkup da dan deset dana kurir ,dok nije prevario sledeceg ,molim clanove limunda da ne saradjuju sa prevarantima,pare smo dobili uz pretnju .
 
#7
Ne postoje vise.
 
#8
Palac dole 
Nije na Limundo da razmislja koju kurirsku sluzbu da doda na svoju listu nego da doda sve koji postoje i da napravi mali sistem ocenjivanja, pa nek svaki korisnik oceni kurirsku sluzbu koju koristi, a ostali korisnici ce po tome videti koju sluzbu da koriste. Cak i bez sistema ocenjivanja, na korisnicima je da koriste onu sluzbu koju zele, a ako ima se neka sluzba ne svidja, o tome ce pisati gde mogu. Los glas daleko se cuje.

Team Express se delom zatvorio i zahvaljujuci Limundo sporacima kojima je trebalo godinu dana da dodaju jos jednu kurirsku sluzbu u svoje opcije za slanje. Znaci, Limundo vise nije posrednik izmedju prodavca i kupca nego sad vec diktira i koje ce kurirske sluzbe da budu na njegovom "visokokvalitetnom i jako popularnom" sajtu? Dream on, dreamer! :sleepy:
 
#9
(06.11.2017 17:51)AdiAlien Piše: Nije na Limundo da razmislja koju kurirsku sluzbu da doda na svoju listu nego da doda sve koji postoje i da napravi mali sistem ocenjivanja, pa nek svaki korisnik oceni kurirsku sluzbu koju koristi, a ostali korisnici ce po tome videti koju sluzbu da koriste. Cak i bez sistema ocenjivanja, na korisnicima je da koriste onu sluzbu koju zele, a ako ima se neka sluzba ne svidja, o tome ce pisati gde mogu. Los glas daleko se cuje.

Team Express se delom zatvorio i zahvaljujuci Limundo sporacima kojima je trebalo godinu dana da dodaju jos jednu kurirsku sluzbu u svoje opcije za slanje. Znaci, Limundo vise nije posrednik izmedju prodavca i kupca nego sad vec diktira i koje ce kurirske sluzbe da budu na njegovom "visokokvalitetnom i jako popularnom" sajtu? Dream on, dreamer! :sleepy:

pa limundo postoji daleko duže od tog expresnog tima , ima još dosta službi koje nisu na listi,,, znači kome god padne napamet da otvori kurirsku službu limundo mora da ga stavi na listu :hmm:

po meni treba mnogo toga da ispuni kurirska služba što se tiče kvaliteta i pokrivenosti teritorije pre nego što dođe na listu
 
#10
Zatvoriću ovu temu jer je kurirska služba Team Express prestala sa radom.

Svim prodavcima koji na aktivnim aukcijama, tj. predmetima na Kupindu imaju ponuđenu ovu kurirsku službu kao mogući način slanja: Zamolili bismo vas da ažurirate ponudu tako da na spornim predmetima odaberete neki drugi način isporuke.

Na taj način nećete doći u situaciju da predmet prodaje ne budete u mogućnosti da isporučite prema uslovima koji su ponuđeni.
Experientia docet.
 
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 3 Gost(a)