• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 1 Glasova - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preporučite seriju
Potraga za dobrom serijom i dalje traje ... Pogledao po prve dve epizode :

CSI: Cyber http://www.imdb.com/title/tt3560060/?ref_=nv_sr_2
Veliki sam ljubitelj ovih serijala (ok, Majami je malo isuviše mačo za moj ukus) ali ovaj nije ni do kolena svojim prethodnicima.

Inquisition http://www.imdb.com/title/tt3892282/?ref_=fn_al_tt_4
Dokumentarna. Nisam baš oduševljen kako su je napravili. Isuviše je usmereno ka američkom tržištu (teatralno i za one sa četiri sive ćelije) ali ipak bi vredelo baciti pogled. Za nas koji smo davno proučavali religije (i njihove mračne momente) je ok podsećanje a za one koji nisu nikada i ovde mogu da nađu neke osnovne informacije. Zadržali su se na zapadnim religijama, tačnije nisu ni tu sve obradili već samo katolike i protestante.

American Odyssey http://www.imdb.com/title/tt3551796/?ref_=nv_sr_1
E ovo već obećava. Nešto akciono za ljubitelje teorije zavera. Gluma je dobra, scenario za sada ima malo rupa, akcija uverljiva ... nadam se da će tako biti i u nastavku.
 
Citiraj
Pogledao The Casual Vacancy http://www.imdb.com/title/tt2554946/?ref_=nv_sr_1

Odlična britanska miniserija od tri epizode. Dobra gluma, odličan scenario... ma, sve na mestu. Na najbolji način je prikazala u kojoj meri je svaki glas bitan i koliko može da utiče na dešavanja u životu. Isto tako i da ako se ne boriš za kontrolu nad svojim životom onda nemoj da se iznenadiš ako je neko drugi preuzme. Normalno, sve to pod pretpostavkom da imaš barem nekog normalnog da glasaš za njega :)

Pogledao prvu epizodu X Company http://www.imdb.com/title/tt4338336/?ref_=nv_sr_4

Obzirom da sam odrastao na ratnim filmovima i serijama (uglavnom o drugom svetskom ratu) baš me zanimalo da vidim kako su napravili seriju jer već duže vremena nisam video ništa na temu. Za sada sam neodlučan, nije u nekadašnjim stilovima ali nije ni loše. Otpisani na steroidima :) Visećemo kako će se dalje razvijati.

Pogledao prvu epizodu Extant http://www.imdb.com/title/tt3155320/?ref_=nv_sr_3

Ovde sam najmanje siguran. Sf serija (znači meni omiljena) ali za sada je isuviše spora za moj ukus. Mada, dobro je urađena, ima dobru glumačku postavu (Halle Berry u glavnoj ulozi) a za ljubitelje bivših naših tu je i Goran Višnjić...

Kada smo kod toga u American Odyssey sam video i Branku Katić, lepo je bilo videti je u nekoj ulozi posle toliko vremena.
 
Citiraj
Поменуо си Хале Бери и сад морам да гледам и ту серију, стварно си пакосник нема ти равна.
 
Citiraj
:lol:
A moram i ja malo da koristim marketinške trikove da ljudi obrate pažnju :)
 
Citiraj
Treca smena, na Fox-u
 
Citiraj
Odlična serija. "Wayward Pines"

Dobra priča,uvrnuta malo potseća na Twin Peaks.

Ko voli dramu ,misteriju,triler...vredi :)

http://www.imdb.com/title/tt2618986/
U potrazi za smislom. Promenjljivog uspeha. 

Dealla L/K
 
Citiraj
Pogledao :) Twin Peaks i Trumanov šou (kako ga zamišlja serijski ubica :) ) u jednom. Dobro odrađen početak samo se nadam da na kraju neće zas... i zbrzati kraj pa da se opet pitamo "a što sam gubio vreme na ovo" ? U svakom slučaju vredi pogledati.
 
Citiraj
Pogledao prvu epizodu serije Sense8 http://www.imdb.com/title/tt2431438/?ref_=nv_sr_2

Suviše rano da imam jasan zaklučak ali definitivno obećava da će biti dobra serija. Autori serije su ujedno i autori Matrixa pa je već samo to dovoljno da se baci pogled na seriju.
 
Citiraj
... a ko hoće malo da odmori od holivuda i zapadnih serija, ovo je to. Dosta je dinamična,zbog burnog života koji je imao Jesenjin i čudnih okolnosti pod kojima je umro, serija naginje i ka krimi žanru. Ima sve epizode na tjubu, naravno sa prevodom.

 
Citiraj
Fino. Baciću pogled i na to. Imaju Rusi dobrih serija samo što retko kada se i čuje za njih a kamoli još i da ima prevod.
 
Citiraj
Serija Sense8 je odlična a ono što me je nasmejalo je što je u jednoj epizodi prikazana svadba u Indiji. Mi smo amateri u odnosu na njih :)
 
Citiraj
(10.06.2015 19:18)blistok Piše: Fino. Baciću pogled i na to. Imaju Rusi dobrih serija samo što retko kada se i čuje za njih a kamoli još i da ima prevod.

Da se slabo čuje, to je istina al imaš na tjubu dosta, i to sa prevodom. Ovaj i još jedan lik su uploadovali baš dosta, uglavnom sve klasici književnosti Dostojevskog,Tolstoja i ostalih, a i biografije tih pisaca. Ja gledam već neko vreme, a pogledao sam samo mali deo. Neke su zanimljive, neke i malo smorne, a ovo je taj drugi lik, što je nabacio dosta tih serija i filmova na tjub,vredi baciti pogled ;)

 
Citiraj
Počele nove serije i to još SF !!!

Killjoys http://www.imdb.com/title/tt3952222/?ref_=tt_rec_tti

Dark Matter http://www.imdb.com/title/tt4159076/?ref_=nv_sr_1

Za sada su izašle samo prve epizode. Nisam nešto fasciniran ni sa jednom (druga mi deluje da više obećava) ali u nedostatku serija a pogotovo sf žanra ispratiću još neku epizodu da vidim kako se priča dalje razvija.
 
Citiraj
Видим да волиш серије тог типа, па погледај и ову: http://www.imdb.com/title/tt2402207/?ref_=fn_al_tt_1
Јесте да има доста америчке пропаганде и нереалности али забавна је.
 
Citiraj
Sad sam pogledao prve dve epizode. Osnovna ideja je dobra, pogotovo to što je glavno mesto dešavanja ratni brod i generalno je ... ok. Jedino to što čim je umešana njihova vojska mora biti propagande ... generalno je ne volim a na njihovu sam alergičan. Ipak, malo ću i ja da treniram selektivno slepilo pa ću nastaviti da gledam da vidim da li će dobru ideju dovesti do dobrog raspleta.
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)