Pozdrav Limundo/Kupindovci!
Imam nedoumicu oko opisa predmeta pa me interesuje feedback od kako kupaca, tako i prodavaca. Naime, da li predugačak opis "smara" kupca, da li je bolje imati kratak "dumb" opis ili se potruditi? :kafa:
Dugo sam na platformi, uglavnom prodajem, solidno, ali mislim da može bolje. Nedavno sam zamolio prijatelja koji je prodavac isto da pročita moje opise, i dobio sam komentar "da smaram..." :hmm:
Prilično me je iznenadila ta reakcija, jer ja lično volim da pročitam u opisu što više podataka o predmetu, ali kako ne mislim da sam najpametniji reko da pitam za mišljenje i ovde.
Naime, pogledao sam i druge respektabilne prodavce nakita, koji mahom imaju 2 linere sa opisom: "ČISTO SREBRO, MINĐUŠE, XYZ GRAMA", meni lično to ne bi bilo dovoljno, ali ostavljam prostora da sam samo ja cepidlaka...
Primer mog opisa (prodajem nakit uglavnom):
Hvala unapred na feedback-u :cao:
Imam nedoumicu oko opisa predmeta pa me interesuje feedback od kako kupaca, tako i prodavaca. Naime, da li predugačak opis "smara" kupca, da li je bolje imati kratak "dumb" opis ili se potruditi? :kafa:
Dugo sam na platformi, uglavnom prodajem, solidno, ali mislim da može bolje. Nedavno sam zamolio prijatelja koji je prodavac isto da pročita moje opise, i dobio sam komentar "da smaram..." :hmm:
Prilično me je iznenadila ta reakcija, jer ja lično volim da pročitam u opisu što više podataka o predmetu, ali kako ne mislim da sam najpametniji reko da pitam za mišljenje i ovde.
Naime, pogledao sam i druge respektabilne prodavce nakita, koji mahom imaju 2 linere sa opisom: "ČISTO SREBRO, MINĐUŠE, XYZ GRAMA", meni lično to ne bi bilo dovoljno, ali ostavljam prostora da sam samo ja cepidlaka...
Primer mog opisa (prodajem nakit uglavnom):
Citat: Boja: Bela
Vrsta: Minđuše (viseće)
Ručni rad: Ne
Materijal: Srebro
Tip: Ženski
SAVRŠEN POKLON ZA VAS ILI VAMA DRAGE OSOBE!
Nove srebrne minđuše težine 3.82 grama sa cirkonima bele boje vrlo zanimljivog oblika, PERFEKTNE, mnogo lepše uživo nego na slikama. U pitanju je vrlo kvalitetno srebro VISOKOG SJAJA. Srebrne minđuše na klips, prelepe, elegantne, vrhunske završne obrade, vredi ih imati.
Srebrne minđuše su na klips, sigurne, vrlo elegantne. Kvalitet srebra 925/1000.
NIJE POSREBRENO, GARANCIJA!!!
Vrlo moderan dizajn, Italijansko srebro, nije kineska roba, koja često pored 925 žiga i nije srebro, prosto zrači prefinjenošću i elegancijom.
Svi cirkoni su ubacivani pod mikroskopom, nisu lepljeni, vrlo kvalitetan nakit, koji izleda BAR DUPLO LEPŠE uživo nego na slikama.
Uz srebrne minđuše ide garancija na kvalitet srebra, prigodno pakovanje (ne obična kesa), nego kutijica za nakit.
Pogledajte i moje ostale predmete na: http://www.kupindo.com/Clan/ElMago/SpisakPredmeta
Hvala unapred na feedback-u :cao: