• Limundo Cafe je zvanični forum LimundoGrada
  • Limundo Cafe je namenjen svim Limundovcima
Ulaz pomoću Limundo naloga -> Ulaz Registracija


Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odbijanje reklamacija od PostEkspres-a -Vaša iskustva?
#1
Stigne kupcu penkalo TOTALNO uništeno. Stvarno sam sve pažljivo umotao i zaštitio ali stiglo ruinirano. Žali mi se kupac po prijemu, meni pritisak do neba....  Zovem PE, lepo me upute u postupak i sve javim kupcu u subotu. Čekamo pon da ode u Poštu. U nedelju, kao poručeno, sretnem bivšeg komšiju, inače poštara i ispričam mu sve. Prvo što me pita: -jesi li stavio "lomljivo"? Pa, nije staklo.. Slao sam i SIJALICU u Suboticu (!!!) iz Bgd, lepo zaštitio i sretno stigla! Eeeeeee, kaže on, pa to je "kvaka 22"... Odbiće te sigurno! A, iskreno, i da si stavio bilo bi isto. Odbili bi po nekom drugom osnovu. "
Elem, danas me zove kupac i kaže da je reklamirao i da su mu rekli da će biti odbijeno 99% jer: 
1. -nema "kvaku 22" (lomljivo), 
2. -pakovanje NIJE primetno nagnječeno..
Pakovanje ni ne može biti nagnječeno jer je sve "pasent" upakovano i sumanuto oblepljeno sivim tejpom pa ne može biti tragova. Dovoljno je samo da je tresnuto u kombi sa 1/2 metra ili više...
I, tako, čekamo rešenje reklamacije oboje očajni... A, šteta 4.000 din. Za PE nikakva, za nas -ogromna.. ne samo u novcu. Reč je o nečemu što je staro 50+ godina i ima realnu vrednost tri generacije korisnika!
 
Citiraj
#2
Post express nema obicaj otvaranja paketa, a realno nemaju ni vremena za takve stvari. Kako je bilo zapakovano? U kutiji ili onako samo folija itd?
 
Citiraj
#3
Pajo,

morao si da kažeš da je lomljivo i da zahtevaš etikete svud po paketiću.

Oni i sami pitaju šta je unutra i jel osetljivo, ali nekad zaborave.
Nebo sivo i olovno, ja prodajem sve polovno..
 
Citiraj
#4
Halogen, nebitno da li je lomljivo ako pola paketa fali
 
Citiraj
#5
U dvajs marke da Smajli komentariše poslednji post sa 1. strane, a halogen prvi "zalepljeni" post koji je prvi na svakoj strani iz nekog meni nerazumljivog razloga. Zalepljen prvi post na svakoj strani - to mi je nerazumljivo.  :)
 
Citiraj
#6
serjoza :lol: da, sad i ja vidim, u pravu si. da, ja sam komentarisao Indigo63, tj poslednji post sa prve strane, a sad kako sam procitao tvoje, skontao da je halogen komentarisala taj zalepljeni :D ali stvarno taj post zbunjuje...
 
Citiraj
#7
(04.04.2019 00:39)SmajliNS Piše: serjoza :lol: da, sad i ja vidim, u pravu si. da, ja sam komentarisao Indigo63, tj poslednji post sa prve strane, a sad kako sam procitao tvoje, skontao da je halogen komentarisala taj zalepljeni :D ali stvarno taj post zbunjuje...


:)

Ljudi aman, jedva se snađoh u vašim odgovorima :).

Kosilica je bila omotana kartonom od kutije od frižidera (pa braon selotejp), pa preko toga debelom građevinskom najlon folijom (pa opet selotejp).
Radni deo s te kosilice se skida samo s dva ključa istovremeno (npr. vilasti + okasti), poznajem je odlično, mislim - nije moglo SLUČAJNO otpasti, da ne bude zabune.

Pošto u lokalnoj pošti čoveku nisu dali drške, s tim da se "sačeka možda se iznađe taj deo", tvrdo sam uverena da znaju da je skinuto, da pokušavaju "unutar kuće" da nađu ko je, pre nego što ovaj ovde pošiljalac izgubi nerve i krene s advokatima, policijom itd.

Sinoć sam našla veze u tom mestu, raspitala se šta mogu i kako, pa ću prvo da nazovem upravnika čim otvore, da ZAMOLIM da mi pomogne, pa ako ne ide, onda bar imam vrlo jasnu ideju kako će dalje ide :djavo: .

Hvala vam na javljanju, ako vam ma šta dodatno padne na pamet, javnite se :).
Please allow me to introduce myself...
 
Citiraj
  


Skoči na forum:


Trenutno ovde: 1 Gost(a)