08.02.2017 12:58
(Poslednja izmena: 08.02.2017 15:52 od milan-lt.
Razlog izmene:: Promenjen datum - pogrešno je stajalo da je operacija u martu.
)
Zdravo svima, hteo bih da uputim apel svim Limundovcima koji su u Beogradu i voljni su da pomognu.
Otac mi ima operaciju u utorak 14. februara 2017. Iako je dobrovoljni davalac krvi koji je dao krv skoro 100 puta dok ga je zdravlje služilo, zbog nestašice krvi i obima operacije mi u porodici moramo skupiti određene količine namenski donirane krvi za njega.
Ako imate neku od sledećih krvnih grupa:
AB-
B-
A-
O-
možete pomoći potpunom strancu da pregura ovo.
Krv se daje samo u Beogradu u Zavodu za transfuziju krvi u ulici Sv. Save 39 do subote.
Ko ima volje, vremena i ne boji se igala nek se javi porukom na moj nalog na limundu:
https://www.limundo.com/Clan/ALEKSEJ983/PostaviPitanje
gde ću svima koji su voljni dati podatke mog oca jer u Zavodu moraju da naprave zabeleđku da je krv nameski data za njega.
Pošto će ova tema na forumu biti reklamirana i na društvenim mrežama, neka ovo bude poziv svima koji imaju neku drugu krvnu grupu da daju krv jer trenutne nestašice krvi u svim krvnim grupama.
Delite ovaj post na društvenim mrežama.
Najlepše hvala svima.
Samo oko 20% populacije ima ove krvne grupe, pa ako ste među njima, javite se.
Otac mi ima operaciju u utorak 14. februara 2017. Iako je dobrovoljni davalac krvi koji je dao krv skoro 100 puta dok ga je zdravlje služilo, zbog nestašice krvi i obima operacije mi u porodici moramo skupiti određene količine namenski donirane krvi za njega.
Ako imate neku od sledećih krvnih grupa:
AB-
B-
A-
O-
možete pomoći potpunom strancu da pregura ovo.
Krv se daje samo u Beogradu u Zavodu za transfuziju krvi u ulici Sv. Save 39 do subote.
Ko ima volje, vremena i ne boji se igala nek se javi porukom na moj nalog na limundu:
https://www.limundo.com/Clan/ALEKSEJ983/PostaviPitanje
gde ću svima koji su voljni dati podatke mog oca jer u Zavodu moraju da naprave zabeleđku da je krv nameski data za njega.
Pošto će ova tema na forumu biti reklamirana i na društvenim mrežama, neka ovo bude poziv svima koji imaju neku drugu krvnu grupu da daju krv jer trenutne nestašice krvi u svim krvnim grupama.
Delite ovaj post na društvenim mrežama.
Najlepše hvala svima.
Samo oko 20% populacije ima ove krvne grupe, pa ako ste među njima, javite se.